Baqueira acollirà el campionat del món de periodistes

Baqueira acollirà el campionat del món de periodistes
L'estació aranesa es va imposar per aclamació a l'elecció de la seu pel campionat del 2015. Meribel apostava per aconseguir sumar el campionat del món de periodistes a les finals de la Copa del Món aquella mateixa temporada a més de poder cel·lebrar el 50é aniversari de la primera trobada del club justament a Meribel.

La potent candidatura conjunta presentada per Baqueira, el Conselh Generau d'Aran i la secció espanyola de l'Esquí Club International des Journalistes (SCIJ), ha estat votada per unanimitat per l'Assemblea General del SCIJ celebrada a Mt Palandoken (Turquia), durant el transcurs de la reunió corresponent al 59 Campionat del Món de Periodistes.

La delegació espanyola ha hagut de superar el difícil escull de l'estació francesa de Meribel que va ser on es va dur a terme la primera trobada just al 2015 en farà d'aquella trobada 50 anys, l'estació que el 2015 acollirà les finals de la Copa del Món de la FIS pretenia reforçar la seva imatge amb la presència dels 225 periodistes que participen habitualment en el seu propi campionat . Els francesos van retirar la seva candidatura a la vista dels nombrosos suports que havia recollit l'estació de Baqueira Beret i l'innegable atractiu de la Val d'Aran, que acollirà aquest esdeveniment per tercera vegada en la seva història. La candidatura aranesa va ser votada per aclamació, sense cap vot en contra.

L'equip espanyol va acudir a Mt Palandoken amb un curt equip de periodistes esquiadors, però que van aconseguir acostar-se al pòdium en les diverses competicions. Els millors resultats van ser el quart lloc en Slalom Gegant de Cris Gibert (Barcelona TV) en la categoria Júnior Femenina, i el vuitè lloc en la disciplina de Fons de Jaume Castell (La Guia de l'Esquiador / Telepirineus.cat) en categoria Super Sènior.

Aquest Campionat que se celebra tots els anys, agrupa periodistes esquiadors de més de cinquanta països. L'any que ve se celebrarà a la localitat italiana de Civetta, i el 2014 serà Champery (Suïssa) la que acollirà aquesta cita mediàtica abans que arribi a les pistes araneses de Baqueira Beret el 2015.

Artículos relacionados:

  • SCIJ-Spain: nova presidència, nova temporada Publicado el 16/11/2011

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    10/03/2012 02:03
    #1
    Una buena noticia. La historia del club es súper interesante ¡Echadle un vistazo! :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    12/03/2012 12:27
    #2
    Com a president de la secció espanyola del SCIJ, vull agrair les mostres de suport i reconeixement que estem rebent per l'elecció de Baqueira Beret com a seu de la trobada internacional del SCIJ l'any 2015.

    Igualment, vull donar les gràcies i enviar un petó molt fort a la presidenta del SCIJ Francès, Stéphanie Pertuiset, per la seva generositat, elegància i bona voluntat.

    Moltes gràcies a tots.

    Goyo Prados
    President SCIJ-SPAIN

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: