IV Cursa de la Lluna a Vall de Núria

IV Cursa de la Lluna a Vall de Núria
El proper dissabte 10 de març es disputarà la quarta edició de la Cursa de la Lluna. Aquesta és una de les proves incloses dintre del calendari de Curses Open de la FEEC. La cursa consisteix en una ascensió al cim del Puigmal i una raquetada popular.

El Centre Excursionista de Catalunya, amb la col·laboració de Vall de Núria, organitzarà el proper dissabte 10 de març la IV Cursa de la Lluna, inclosa dins el calendari de curses Open de la FEEC.

La Cursa de la Lluna és una cursa d’esquí de muntanya, popular, que consisteix en una ascensió nocturna al cim del Puigmal (2.910 m). Aquest any, per primera vegada, ve acompanyada per una marxa de raquetes de neu.

L’ascensió es desenvoluparà passant per la Coma de l’Embut i el pluviòmetre per arribar al cim del Puigmal, on finalitzarà la cursa.

Tot el recorregut, tant la pujada com la baixada, se senyalitzarà mitjançat barres lluminoses, que permetran seguir el traçat a la perfecció i que a la vegada facilitaran la seguretat dels participants.

Paral·lelament a la cursa d’esquí, es realitzarà una marxa amb raquetes de neu. Hi haurà un nivell I per aquells que només vulguin observar de prop el desenvolupament de la cursa (zona del pluviòmetre); i un nivell II, pels més agosarats que vulguin arribar fins al cim del Puigmal.

Un cop els corredors, raquetistes i acompanyants hagin retornat a l’estació, es realitzarà un sopar de germanor, el lliurament de premis i un sorteig de material. Més informació al següent enllaç.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: