Descansa en pau Sarah

Descansa en pau Sarah
Malgrat els esforços dels metges que van atendre a la rider canadenca aquesta no va poder superar les seves lesions i va morir ahir a l'hospital universitari de Utah on va ser ingressada després de la seva caiguda mentre entrenava a Park City el passat 10 de gener.

El passat 10 de gener la rider canadenca s'entrenava a Park City quan va patir una caiguda que inmediatament va fer-li perdre el coneixement, va patir un fort cop al cap amb pèrdua de sang per una hemorràgia a l'artèria vertebral que va produïr falta d'oxígen al cervell i uns danys irreversibles. Des de llavors restava en coma fins que ahir el seu cos va dir prou i els metges van certificar la defunció de la rider. Una gran pèrdua per al món del freestyle i una trista notícia per al món de l'esport.

La canadenca que s'havia guanyat el respecte de tots mercés a la seva simpatia també se l'havia guanyat als pipes de tot el món amb quatre victòries a la més prestigiosa competició del món del freestyle com són els X-Games. Unes victòries i una feina que van ser cabdals per a l'inclusió del freestyle al programa olímpic dels Jocs de Sochi'14.

Descansa en pau Sarah

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    20/01/2012 11:25
    #1
    Una verdadera lástima. Que descanse en Paz :frown:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    20/01/2012 13:17
    #2
    Trist , una crack dins i fora de la competicio.

    Descansa amb pau i força al seu marit , era la seva vida ¡¡¡¡¡¡¡.

    :frown:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: