Arcalís ahir presentava aquest aspecte

Arcalís ahir presentava aquest aspecte
Tot i que ja sabem que les precipitacions han estat molt justes i que les temperatures no ens han acompanyat gaire la veritat és que m'ha sorprés avui l'estat de les pistes d'Arcalís. La nota negativa ha sigut l'accident d'una turista rusa que ha topat contra un canó de neu a la Balma poc abans de la cruïlla per accedir al telesquí dels Feixans.

Ahir podia haver estat un gran dia d'esquí al sector d'Arcalís de Vallnord de no ser perque hem de lamentar la mort d'una turista rusa en topar amb un canó de neu. Fins al lloc de l'accident s'hi va desplaçar el gruix de l'equip mèdic de l'estació que no va poder fer res per reanimar a la turista que va perdre la vida a la mateixa pista. Descansi en pau. Veure en directe com es fa un massatge cardiac és d'aquelles coses que et toca la fibra.

Aspecte de l'estació

L'estació tal com ja comentavem tot i les minses precipitacions i la poca ajuda que està rebent dels elements meteorològics presenta un aspecte més que bo per a la pràctica dels esports d'hivern. Mercés a l'excel·lent tasca dels treballadors de l'estació aquesta és a hores d'ara un dels millors llocs per gaudir de la neu al Pirineu.

Vallnord - Arcalís

Vallnord - Arcalís

Vallnord - Arcalís
Diferents imatges de la Portella del Mig

Vallnord - ArcalísLa Portella vista des d'el Bosc

Vallnord - Arcalís

Vallnord - ArcalísLa Coma com sempre espectacular

Vallnord - Arcalís

Així que si esteu pensant aquests dies en anar a esquiar Arcalís és una molt bona elecció. A més de cara a diumenge sembla que per fi arribarà el canvi que tothom portem dies esperant...

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    11/01/2012 21:04
    #1
    Una pena lo de la mujer. DEP.

    Por otro lado ver esas fotos me han puesto los dientes largos. Está muy bien de nieve, ahora lo que hace falta es que se cumplan las predicciones y que les caiga lo más deseado en estos momentos.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    12/01/2012 10:00
    #2
    estuve la semana de reyes ,la cosa estaba justa pero se podia esquiar muy muy a gusto . menos el viernes que cerraron la estacion por viento .
    Ordino es siempre de lo mejor (en calidad de nieve)del pirineo. :+:
    Bonitas fotos

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • RX
    RX
    #4
    Fecha comentario:
    12/01/2012 22:53
    #4
    Si en la Coma de Arcalís no estuviera así, apaga y vámonos! :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: