Alpi dell'Alta Val Susa al Maremàgnum

Alpi dell'Alta Val Susa al Maremàgnum
La província de Torí es presentarà els propers dies 2 i 3 de desembre al centre comercial Maregmàgnum del Port de Barcelona. Apart de presentar la província els principals protagonistes seran les estacions de l'Alta Val Susa: Bardonecchia, Cesana-Sansicario, Clavière, Pragelato, Sauze d’Oulx o Sestriere i de l'altra banda el trenhotel Salvador Dalí que conecta directament Barcelona amb Bardonecchia i Torí.

Es presentarà a Barcelona el 2 i 3 de desembre, amb un stand informatiu al Centre Comercial Maremàgnum. En aquest stand es presentarà especialment l'oferta turística i de neu de la capital i la província del Piemont.

Dintre de l'informació que hi podreu trobar destaca especialment:

  • La magia del Nadal a Torí: fins el 15 de gener, Torí ofereix un ampli calendari d'art, música, teatre, dansa, etc. Destaquen les LUCI D’ARTISTA, una espectacular il·luminació nadalenca concebuda per diferents artistes i que decoren les galeries i places històriques de Torí.
  • L'extensa oferta de neu dels Alps de l'Alta Val del Susa, on trobem diverses estacions d'esquí olímpiques: Bardonecchia, Sauze d’Oulx, Cesana-Sansicario, Clavière, Pragelato i Sestriere, aquestes darreres integrades a la Via Lattea.
  • Les ofertes del Trenhotel Salvador Dalí, la forma més còmoda i senzilla d'arribar des de Barcelona, Girona o Figueres a Torí o Bardonecchia. Amb sortida a última hora de la tarda, el Trenhotel arriba a Bardonecchia i Torí a primera hora del matí, pel que les hores d'esquí estan assegurades. El día de la tornada, es pot esquiar fins a que tanquin els remontadors i encara hi ha temps per a les darreres compres, donat que el Trenhotel surt de Torí a les 21:18h i de Bardonecchia a les 22:15h. El tren et permet dormir a les seves cabines, descansar còmodament i estar a Barcelona a les 10 del matí de l'endemà després d'esmorçar al restaurant a bord llegint la premsa i gaudint del paisatge.

Via Lattea

Alta Val Susa virtual

TORINO A BARCELONA

BARCELONA: 2-3 DESEMBRE
De les 10:00 a les 22:00 h.
Plaça de l'Odisea.
Centre Comercial Maremàgnum

Artículos relacionados:

  • Als Alps pels camins de ferro Publicado el 21/09/2011

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: