Esquí exclusiu per la Copa del Món a Soldeu

Esquí exclusiu per la Copa del Món a Soldeu
La prestigiosa firma francesa Rossignol ha produït amb motiu de la Copa del Món Grandvalira-Soldeu 2012 una edició limitada de 300 parells d'esquís a la seva fàbrica bagenca d'Artés. Aquest és un homenatge a les dues proves de la Copa del Món femenina d'esquí alpí que es disputaran a la pista Avet el febrer de 2012.

La celebració de les dues proves de la Copa del Món femenina significa una ocasió tan especial per a Andorra que requeria un símbol també molt especial perquè passi a la història. Així ho ha entès la firma Rossignol, una de les més prestigioses empreses del mercat dels esports d’hivern. La disputa de la màxima competició internacional d'esquí alpí ha servit d'inspiració perquè les curses que se celebrin els dies 11 i 12 de febrer de 2012, a la pista Avet del sector de Soldeu en el domini de Grandvalira, tinguin un homenatge de la millor manera que es pot fer: creant una parell d'esquís que portaran el nom de "Copa del Món Grandvalira-Soldeu 2012". És un model exclusiu que incorpora la tecnologia de la família Experience de la nova col·lecció de la marca.

Lara Gut tornarà a la pista Avet com a ambaixadora de la prova de Soldeu
Lara Gut tornarà a la pista Avet com a ambaixadora de la prova de Soldeu

Es tracta d'una edició limitada de 300 exemplars que Rossignol ha produït a la seva fàbrica barcelonina d'Artés, amb un disseny especial i únic per a aquestes proves de la Copa del Món. Els primers parells es van poder veure ja a l'estació austríaca de Soelden on l’esquiadora Lara Gut, ambaixadora de la Copa del Món Grandvalira-Soldeu 2012, va rubricar la seva signatura. Uns mesos abans també es van poder veure, en aquest cas amb la signatura del document de Constitució del Comitè d'Honor de Grandvalira-Soldeu 2012. Aquell 19 de juliol, Conrad Blanch, director general de Grandvalira-Soldeu2012, va fer lliurament d'ells al president d'Honor, el MI Sr Antoni Martí, Cap de Govern andorrà, així com el president i el vicepresident del Comitè d'Honor, l'Hble. Sr Enric Casadevall, cònsol de Canillo i president de Nevasa, i el Sr. Albert Coma, president de la Federació Andorrana d'Esquí.

Des d'aquest estiu, i després de tornar les seves fàbriques d'Àsia, tots els esquís del Grup Rossignol tornen a produir-se en les dues fàbriques que té a Europa: la de Sallanches (França) i la d'Artés, Barcelona. És en aquesta última on s'han fabricat aquests 300 exemplars tan especials que, sens dubte, es convertiran amb el temps en peces per a col·leccionista.

Aquest model serà comercialitzat en exclusiva i de manera limitada a Andorra pels millors detallistes de Rossignol a un PVP de 499 €.

Rossignol - Edició especial Copa del Món Grandvalira-Soldeu

Artículos relacionados:


3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    18/11/2011 20:04
    #1
    Pues no están mal de precio. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    19/11/2011 11:15
    #2
    pero no te pagan por llevar su publicidad???

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    20/11/2011 11:59
    #3
    :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: