Vallnord inicia la venda dels forfets de temporada a preus especials

Vallnord inicia la venda dels forfets de temporada a preus especials
Vallnord engega la campanya de promoció d’hivern posant a la venda els forfets de temporada per a no residents. Els forfets ja es poden comprar a través de la pàgina web corporativa de Vallnord (www.vallnord.com), amb descomptes especials fins al 30 de setembre. Pel que fa als forfets per a residents, estaran disponibles a partir de l’1 d’octubre.

Vallnord va obrir el dia 15 la venda de forfets de temporada en línia. Fins al 30 de setembre s’aplicarà un 10 % de descompte als forfets per a no residents respecte de la tarifa especial de la Fira. A partir de l’1 d’octubre es posarà en marxa la venda dels forfets per a residents i s’ampliaran els punts de venda a l’Oficina de Turisme d’Ordino i la Massana i als Grans Magatzems Pyrénées.

Les tarifes d’aquesta nova temporada d’hivern segueixen la línia de l’any passat, amb un increment que no arriba al 2 %. Un any més, i davant la situació de dificultat econòmica, Vallnord vol facilitar la compra dels forfets de temporada a les famílies i és per això que ofereix promocions especials. Així, si els pares i les mares adquireixen el passi anual, els fills menors d’11 anys l’obtenen gratis, i als de 12 a 17 anys se’ls aplica la tarifa d’infants.

 Tarifes Valnord

Cal recordar que la temporada d’hivern es preveu que comenci el proper 26 de novembre, sempre que les condicions de neu siguin òptimes. Fins aleshores, Vallnord treballa per promocionar la nova campanya als mercats més propers, de manera que és present en fires com ara Nivalia, a Barcelona; Naturiva, a Madrid; el Mercat de Muntanya de Vic, o la VLC Skimountain de València, així com en mercats de mitjana i llarga distància, sempre sota el paraigües de Ski Andorra.

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    20/09/2011 00:04
    #1
    Tienen unos precios más que interesantes. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    20/09/2011 21:09
    #2
    Alp2500 2 adults 2 infantil 1 menor 2150 €
    :oh!: :oh!: :oh!: :oh!:
    Vallnord 860 € :diable: :diable: tinc que fer números de benzina i temps per que es molt interesant!!!

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    20/09/2011 22:03
    #3
    #2 N'hi han que no s'enteren de que és això de la crisi ...

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: