Viatjant amb debutants

Viatjant amb debutants
De ben segur que de vegades us heu plantejat fer un viatge per gaudir de la neu fora de les nostres fronteres i llavors sempre ens ataca aquell dubte: "Vaig amb debutants, no ho aprofitaran". Des d'aquí volem ajudar-vos a desmontar una mica aquest mite. Atreviu-vos a viatjar amb debutants, això si, no cometeu el mateix error que jo i porteu-los on poguin gaudir veritablement de la neu i aprofitar per aprendre. Parlarem d'Itàlia per allò de la semblança de l'idioma i la dolçor del maestro di sci.

Als Alps hi ha diverses estacions d'esquí recomanables per a principiants. Cadascuna té pistes fàcils per als esquiadors debutants. No obstant això, viatjar per una setmana i haver-te de quedar sempre a la mateixa pista pot arribar a ser força avorrit i frustant. Per això s'ha de buscar on hi ha diversitat de pistes d'esquí al seu abast i en què puguin divertir-se sense trobar-se llocs especialment difícils. Hi ha dominis on fins i tot els esquiadors inexperts poden realitzar llargs passejos sense haver de repetir constantment el mateix camí o prendre el mateix remontador.

Setmanes blanques a Itàlia per a principiants

L'Alpe di Siusi és una zona d'esquí per a principiants, amb els seus suaus turons i paisatges típics dels Dolomites. Recomanat pels esquiadors i snowboarders inexperts o per a famílies amb nens que busquen pau i tranquilitat.

Alta Badia és una vasta àrea al cor del Tirol del Sud amb pistes amples i pendents suaus per a principiants i aquells que s'acosten a esquiar per primera vegada i volen començar la seva experiència en la pràctica d'esquí. Encara que la ciutat és famosa per la complicada pista de la Gran Risa, la majoria de les pistes són molt simples. Recomanat per a principiants exigents que volen sortir del país per les seves vacances de neu.

Torgnon és un domini de tamany mitjà a la Vall d'Aosta. La seva exposició al sol durant la major part del dia el fa especialment adequat per a famílies i nens que volen començar a esquiar o simplement divertir-se al parc de neu amb la canalla.

Alta Badia

Localitats recomanades per a principiants

Piani di Bobbio és un altre lloc ideal per a principiants. Aquesta és una àrea de mitjana dimensió adequada per a escapades d'un dia més que per a una setmana d'esquí. S'arriba en molt poc temps des de Milà i és un lloc "concorregut" els caps de setmana, però les pistes són molt dolçes i relaxants. La zona més tècniques es troben a la zona de Val Torta.

Piani di Artavaggio és una zona més adequada pels nens o els fredolics per la seva exposició al sol. Tot i estar molt a prop de l'esmentada Piani di Bobbio (i per tant a Lecco i Milàguiño és molt menys concorreguda. De moment només hi ha una catifa per llençar-se a les pistes d'esquí per primera vegada.

Setmanes blanques a Suïssa per a principiants

La suïssa Bettmeralp és una estació de bona grandària amb un munt de pistes fàcils i sobretot un domini sense un cotxe. Els esquiadors principiants que volen trobar la pau i la tranquil.litat poden anar aquí per gaudir del seu viatge d'esquí, deixant el cotxe a la vall i pujant a l'estació amb els remuntadors.

Alguna suggerència? Alguna estació que poguem afegir a aquest recull? Si vols deixa un comentari aquí o al nostre fòrum.

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    14/09/2011 16:16
    #1
    Ta guachi David. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • RX
    RX
    #2
    Fecha comentario:
    14/09/2011 17:00
    #2
    El esquí, a parte de ser un deporte también tiene sensaciones. El entorno, los paisajes, el encanto o los pueblos son los que marcan la diferencia entre aprender en Valdesquí un fin de semana o en una encantadora estacióm Alpina una semana.

    Además, aparte de la esquiada, también es un viaje, una escapada, un cambio en la rutina, y eso hace que nos lo tomemos con otra filosofía. Por eso durante nuestras vacaciones o días libres decidamos pegarnos una paliza de coche, madrugones todos los días, pasar frío, cargar tablas y llevar ropa incómoda.

    Así que sí, un debutante también puede aprovechar un viaje a los Alpes.

    Saludos!

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    14/09/2011 17:26
    #3
    #2 :+: :+:

    Exacte RX!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: