Pärson ambaixadora de 'Right To Play'

Pärson ambaixadora de 'Right To Play'
La sueca serà ambaixadora d'aquesta organització humanitària de la que formen part llegendes com Vreni Schneider, Ian Thorpe, Haile Gebrselassie o Dikembe Mutombo.

Anja Pärson, dues vegades guanyadora de la general de la FIS Alpine World Cup, guanyadora de cinc medalles olímpiques i quatre vegades campiona del món, ha signat com atleta ambaixadora de Right To Play. Right To Play és una organització humanitària de carcàcter internacional que es serveix de l'esport i el joc com a eina per al desenvolupament de joves i nens.

"És un honor formar part de la família de Right To Play. L'infància arreu del món hauria de tenir la possiblitat de jugar i gaudir de l'esport igual que jo ho he pogut fer, gràcies a haver tingut la sort de crèixer en un entorn segur i feliç. Espero arribar a ser una bona ambaixadora i ajudar a representar els dessitjos de l'infància de poder jugar feliços." Va declarar Pärson.

Com ambaixadora Pärson haurà de treballar per crear un entorn saludable per a l'infància i en especial promocionant el dret a jugar. D'altres ambaixadors del món de l'esquí que podriem destacar serien Bernhard Russi (SUI), Vreni Schneider (SUI), Lasse Kjus (NOR) i Emily Brydon (CAN).

Com a part de Right to Play, la FIS col.labora ajudant a encoratjar l'ús de l'esport com a benefici per a l'infància, el desenvolupament de la comunitat i la salut especialment per la promoció del món de l'esport i mitjançant actes promocionals als events organitzats per la FIS.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: