Diploma Olímpic per a Jordi Font

Diploma Olímpic per a Jordi Font
El rider patrocinat per Grandvalira i representant de la FCEH ha aconseguit aquest migdia el primer Diploma Olímpic per un esportista català a uns Jocs d'Hivern. Font ha fet una gran actuació tot i patir una luxació a l'espatlla.

L'snowboarder, que té la seva residència fixada a Andorra i que entrena assíduament a Grandvalira, ha superat totes les expectatives aconseguint la quarta plaça olímpica en la nova especialitat de boardercross. Font ha aconseguit així la millor classificació per a un atleta català en uns jocs d'hivern, ha estat quart en el boardercross disputat avui a l'estació italiana de Bardonecchia. Ni els problemes amb el material a causa de les obres de la T4 a Barajas que el van tenir sense planxes durant diversos dies, ni la luxació l'espatlla que va patir el dimarts en els entrenaments en caure-li damunt un dels seus contrincants han pogut amb aquest esportista d'una gran fortalesa física i mental.

S'ha endut l'or el nord-americà Seth Wescott, actual campió mundial, l’eslovac Radoslav Zidek ha estat segon i el francès Paul-Henri Delerue ha obtingut el bronze. Font, de 30 anys, competeix en els seus primers Jocs Olímpics i ha estat cinc vegades campió d'Espanya en gegant i quatre de la modalitat de dual.

L'snowboarder, natural de Barcelona, ja havia apuntat bones maneres a les classificatòries del matí d’avui on havia aconseguit el primer i el vuitè lloc. Després, a vuitens de final, ha estat segon en l’eliminatòria per darrere de Zidek i per davant del suec Mattias Blomberg i el francès Sylvain Duclos. També ha estat segon als quarts de final, per darrere de l'eslovac Radoslav Zidek i per davant de l'austríac Hans Joerg Unterrainer i del suec Jonatan Johansson. En semifinals, ha estat tercer.

Jordi Font durant la presentació dels esportistes olímpics de la FCEH.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: