Inici de Temporada!

Inici de Temporada!
Espot Esquí porta obert desde el Pont de la Puríssima, que en un principi vàrem estar sense grans quantitats de neu, però actualment s'ha treballat un munt per tal d'obrir una gran part de l'estació tot just començar les vacances!

 

No ha estat pas un principi ple de neu, però després de poc més de dos setmanes i mitja, Espot Esquí ha pogut obrir gran part de les "slopes" ademés de ser una neu pols-dura de molt bona qualitat.

Per a que veieu com estàvem, aquí hi ha una imatge on es pot apreciar que només hi havia oberta la Pala i la 4 (clots i debutants també ).

Ja avui hi ha obert l'Estadi, la Font, la Rampa, el camí del Llop i aviat s'obrirà la 2, on avui els maquinistes han estat treballant tot el dia.

Aquesta imatge és de fa uns dies, mentres preparaven la 2.

Aquesta temporada el blog estarà diferenment enfocat, ja que l'any passat es va basar gran part en comunicar el dia a dia de l'estació, aquest any es farà semblant, però no tants articles ni fets amb tanta pressa.

Alhora, presentaré alguns videos que aniré preparant, com aquest de figures tècniques:

A cada figura hi ha algun que altre "handícap" que al veure'l després, vaig poder-los treballar. Algunes imatges van ser grabades durant la setmana de formació de Tècnica Esquí Alpí 2 a l'Institut Pobla de Segur.

Salutacions i Bones Festes!!

2 Comentarios Escribe tu comentario

  • #1
    Fecha comentario:
    27/12/2011 07:36
    #1
    Gracies per tornar al blog molt bo gracies.

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

    • Gracias!
  • #2
    Fecha comentario:
    30/12/2011 21:09
    #2
    :+: ara començarà a agafar vida! :)

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

    • Gracias!

Escribe tu comentario





 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



Lo más leído: