MALALTS DE NEU

Publicat: 27 February, 2018 07:42PM
Registrat: 6 anys fa
Publicacions: 9
Bona tarda a tots!

Algú podria ordenar de més fàcil a més difícil les pistes vermelles de Masella? Entre la Davallada i la baixada forta inicial de la Coma Pregona hi ha una bona diferència, i per algú que no ho sap com jo... et pots posar en problemes.

Gràcies! risas smiling smiley


Editat 2 vegades. Última edició el 27/02/2018 07:46PM per bertuz.
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 21 March, 2018 08:44PM
Registrat: 6 anys fa
Publicacions: 17
Hola! Jo et recomano baixar pel Camí fins a la Tartera, enlloc de fer Coma pregona si estàs començant. Per altra banda, la zona de la Pia crec que és més accessible i potser la zona de Coma Oriola-Isards més complicada. La blava de Coma Oriola està a mig camí de blava i vermella i és bastant ample.

Salutacions!
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 22 March, 2018 06:39PM
Registrat: 6 anys fa
Publicacions: 9
Hola Dixie_toom, gràcies per la teva resposta! Va molt bé saber on et poses de la mà de gent que s'ho coneix, ja que al mapa només et diu el color teòric... El dia que vaig baixar per la Coma pregona i em vaig trobar el primer mur, vaig flipar.. i mira que m'agraden les vermelles jajajaj

Per cert, des d'on s'agafa la pista Camí? No és molt estreta? No entiendo
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Publicat: 03 April, 2018 09:29PM
Registrat: 5 anys fa
Publicacions: 16
Hola!! Jo crec que una de les pistes mes assequibles es baixar per muntanyes russes i seguidament esquirols, també com diuen baixar per el caminet que s'agafa a la dreta just quant comença la pala de coma pregona.
Una altre pista vermella assequible es la mola (si hi ha bona neu que a vegades esta molt dura per la orientació i pas dels esquiadors) i seguidament fer la excursió, també es pot fer la mola i empalmar amb la cerdanya pero a la part central te un mur bastant pronunciat per això crec que es mes assequible la excursió tot i ser mes estreta.
Les mes difícils per la meva opinió les de coma oriola com estadi, alguns trams de coms de das, pala inicial de coma pregona, jardi alpi, la cresta...

Per cert em descuido la isolada, una vermella accesible i poc transitada amb neu natural

Espero que et serveixi de ajuda!!smiling smiley
Karma: 8 - Votos positivos: 1 - Votos negativos: 0
Publicat: 20 April, 2018 08:47PM
Registrat: 6 anys fa
Publicacions: 9
Moltes gràcies per la detallada resposta jordipo!!!

Ha quedat tot claríssim! smiling smiley
Karma: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0
Escribe tu respuesta






AVISO: La IP de los usuarios queda registrada. Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de nevasport.com. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. Cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.