A esquiar gratis fins al 2018!!

A esquiar gratis fins al 2018!!
Grandvalira organitza el concurs web “Forfet 2018”. Aquells que tinguin el forfet de dia o multidia participaran en un sorteig d’un forfet de temporada vàlid fins al 2017-2018. El domini andorrà organitza un sorteig en que sortejarà quatre passis vàlids fins el final de la temporada 2017/18!! Així que si teniu forfets de Grandvalira gastats no els llenceu!! Podrieu esquiar gratis durant set anys!!! La campanya vol així evitar la revenda de forfets al final de la jornada d'esquí i premiar als qui no revengin el seu forfet.

Grandvalira, el domini esquiable més gran dels Pirineus, ha organitzat un concurs a la seva web per a tots els clients del domini: Forfet 2018. Tots aquells que tinguin un forfet de dia o multidia (2 o més dies) d’aquest hivern 2010-2011 participaran en un sorteig d’un forfet de temporada vàlid fins al 2017-2018, és a dir, fins al 31 de maig de 2018. En total s’entregaran 4 forfets de temporada, un per cada sorteig mensual.

El concurs “Forfet 2018” es realitza durant la temporada d’hivern (Temporada que es va iniciar el 27 de novembre de 2010 i acabament el 25 d’abril de 2011, si les condicions meteorològiques ho permeten), fent un sorteig mensual des del mes de desembre de 2010 fins al mes d’abril de 2011, ambdós inclosos. En el sorteig del mes de gener s’inclouran els forfets utilitzats durant el novembre i el desembre de 2010.

Grandvalira

Mecànica del concurs “Forfet 2018

Els forfets adquirits hauran de ser conservats per, posteriorment, introduir el codi del forfet a www.grandvalira.com i emplenar el formulari que apareix a l’apartat “Home” de Grandvalira, habilitat per a aquest concurs.

Aquells que hagin comprat un forfet multidia optaran a concursar tantes vegades com dies d’esquí indicats en el forfet (un forfet de 4 dies comptarà amb 4 oportunitats per concursar). D’altra banda, si un forfet multidia s’adquireix en un mes i caduca el mes següent, el client participarà en el sorteig dels dos mesos en què el forfet multidia sigui vàlid. Destacar que es poden introduir tants codis com forfets s’hagin comprat, sense limitació de quantitat per persona i mes.

Els codis dels forfets introduïts en la web participaran en el sorteig del mes que s’hagin utilitzat, independentment de quan s’hagin adquirit (per exemple, un forfet comprat el 12 de gener de 2011 entrarà en el sorteig del mes de gener). Els sortejos es realitzaran el dia 15 del mes següent, permetent la incorporació de codis fins a dos dies abans del sorteig.

El sorteig es realitzarà de forma automàtica pel sistema informàtic de Grandvalira i es publicarà el nom d’un guanyador i d’una persona de reserva a qui se li adjudicaria el premi si el guanyador no es personés. Perquè el premi sigui efectiu, el guanyador haurà de presentar el forfet físicament, requisit imprescindible.

Grandvalira

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: