Objectiu Tarvisio: Descens

Objectiu Tarvisio: Descens
Molta emoció amb Lindsey Vonn i el pam que l'ha separat de la victòria, 27 cms o el que és el mateix 0,01 segons han separat a Vonn de la victòria que s'ha apuntat avuí la corredora alemanya Gina Stechert donant la campanada donat que aquesta temporada només havia pujat al podi a curses FIS, ahir ja es va trobar a gust a la pista fent el sisé millor temps del descens de la combinada i apuntant-se la 17a posició. Riesch ha sumat nomes 26 punts que la deixen a uns cada vegada més inabastables 213 punts.

Sorpresa alemanya

Avui la pista Prampero ha vist una d'aquelles sorpreses que de tant en tant ens dedica la Copa del Món, sense ni tant sols haver-se pujat mai a un podi l'alemanya Gina Stechert s'ha imposat per una centèssima de segon a la gran favorita l'americana Lindsey Vonn que l'avantatgava en 8 centèssimes a gairebé tots els temps intermitjos però al darrer tram la germana ha marcat el millor temps per endur-se una victòria de prestigi als seus encara no 22 anys. La seva millor posició en descens va ser el seu quart lloc a Lake Louise aquesta mateixa temporada però la d'Obertsdorf ha estrenat el seu marcador de podis amb una victòria davant una de les millors especialistes dels darrers temps com és Vonn que ostenta els dos darrers Globus de Cristall de descens entre d'altres títols.

Stechert encara no sap el que ha aconseguit
Stechert encara no sap el que ha aconseguit

Una bella gara!!

La pista Prampero no és una pista excesivament tècnica, que no vol dir que sigui fàcil, i aixó fa que siguin els petits detalls els que marquen la diferència, la posició i deixar correr els esquís són claus bàsiques per treure un bon temps a aquesta pista i aixó l'alemanya ho tenia clar i ha apostat a arriscar des del primer moment, i és precisament en aquest primer tram on ha marcat un temps excel.lent que li ha permés fer correr els esquís per on volia sense perdre gens de velocitat, resumint, Vonn i Stechert s'han marcat un descens expectacular amb emoció fins al darrer moement.

Vonn veu al marcador: +0,01
Vonn veu al marcador: +0,01

Carolina lluny del seu temps

No arriba a entendre's per que del temps del darrer entrenament a avui hi ha aquesta diferència, però el fet és que la hi ha, avui Carolina ha corregut lluny de que ha demostrat que és capaç de fer, massa lluny i així ha quedat sense ni tant sols puntuar. D'haver repetit un temps similar a l'entrenament hagués estat entre les 15 primeres, amb l'aconseguit 42a.

Carolina al darrer salt
Carolina al darrer salt

Monte Lussari

La pista Prampero al Monte Lussari és un d'aquests llocs que encisen a qualsevol, ahir a la nit vam gaudir de l'espectacle de sopar a dalt del monestir gaudint de l'exquisita gastronomia de la zona i dels no pitjors vins, una activitat perfecta per a aquells que volen gaudir de la tranquilitat i l apau d'aquest lloc.

Caseta de sortida
Caseta de sortida

La primera compresió
La primera compresió

La cursa en imatges

Gina Stechert
Gina Stechert - Guanyadora

Lindsey Vonn
Lindsey Vonn - 2a

Anja Paerson
Anja Paerson -3a

Kelly Vanderbeek
Kelly Vanderbeek - 8a - Flexant els esquís...

Maria Riesch
Maria Riesch - 10a

Tina Maze
Tina Maze - 16a

Visualitzant la cursa
Visualitzant la cursa

Gina Stechert i Maria Riesch
Gina Stechert i Maria Riesch

Fan Club
Fan Club
Fan Club

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: