Objectiu Tarvisio: Supergegant

Objectiu Tarvisio: Supergegant
Aixó queda vist per sentència, Vonn amb una superioritat insultant es torna a impossar i s'apropa perillosament a Fanchini i Sutter a la classificació de l'especialitat, nomes Paerson s'apropava al seu temps però una errada abans de l'entrada al darrer mur l'ha privat d'una victòria quasi segura. Per la seva banda Carolina ha sumat un puntet i Leyre Morlans s'ha sortit.

Vonn, Lindsey Vonn

Un cop més Vonn imposa la seva llei deixant a la segona Fabien Sutter a mig segon a una cursa de poc més de 80, es distancia encara més de Maria Riesch que ja està a 299 punts i a falta de dos descensos, un supergegant, un eslàlom, un gegant i les finals sembla molt difícil que aquest trofeu se li pogui escapar a la nord-americana clara especialista en velocitat (Líder en descens, tercera supergegant) i que l'eslàlom li va tant bé que va segona de l'especialitat amb poque opcions de treure el títol a la reina Riesch.

Lindsey Vonn
Lindsey Vonn

L'única corredora que semblava a prop de poder fer patir a Vonn per la victòria era la sueca Anja Paerson però una errada, comuna a la majoria de les comeses per les corredores que han abandonat, a una porta molt complicada abans de l'entrada al darrer mur de la pista Prampero li ha fet perdre un gran avantatge i perdre a més les opcions en aquesta disciplina i una bona opció d'apropar-se a la segona posició de Riesch a la general.

Anja Paerson
Anja Paerson

Sutter a prop de la líder

Amb la seva segona posició d'avui l'esquiadora suïssa s'apropa perillosament al liderat de l'italiana Fanchini que ha signat una discreta cinquena plaça davant una entregada afició que omplia les graderies a l'arribada de la pista Prampero. Una altra quasi local Tina Maze, Eslovènia és a pocs quilòmetres de Tarvisio, ha completat el podi de la cursa d'avui. Kathrin Zettel ha sigut quarta quedant fora del podi per una centèssima.

Fabien Sutter
Fabien Sutter - 2a

Tina Maze
Tina Maze - 3a

Kathrin Zettel
Kathrin Zettel - 4a

Nadia Fanchini
Nadia Fanchini - 5a

Carolina i Leyre no tenen bons resultats

Tot i que Carolina surt satisfeta del cap de setmana és evident que no està obtenint els resultats que d'ella s'haurien d'esperar, avui sortint segona no ha sapigut treure aventatge d'aquesta situació i ha acabat a una discreta 30a posició per sumar un puntet que la deixa a la 26a posició de l'especialitat, tot i això ella mateixa declarava avui que anava amb molta confiança a Bansko. De la seva banda Leyre ha comés la mateixa errada que Anja Paerson i no ha pogut acabar la cursa.

Carolina Ruiz
Carolina Ruiz - 30a

Leyre Morlans
Leyre Morlans

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    23/02/2009 19:56
    #1
    Arriba España. ¡coño! :lol2: :lol2: :lol2:

    David , te creixen els enanus espanyols

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: