Vallnord obrirà el dia 22

Vallnord obrirà el dia 22
El 22 de novembre Vallnord posa en marxa la nova temporada, obrint parcialment els tres sectors de l’estació durant el cap de setmana. Tanmateix, l’obertura oficial i continuada de l’estació serà el 29 de novembre, data en què es preveu disposar de tots els serveis.

El cap de setmana del 22 i 23 de novembre Vallnord obrirà parcialment els tres sectors –Arcalís, Arinsal i Pal–, gràcies a les darreres precipitacions que han deixat gruixos de fins a un metre i que ens permetran satisfer els aficionats als esports de neu. Tot i així, l’obertura oficial serà el 29 de novembre, data en què es podran oferir tots els serveis de l’estació.

Arcalís a 13 de novembre

Segons les previsions, el 22 de novembre Arcalís obrirà el telecadira de la Basera, permetent accedir a la zona de la Coma i estrenar la remodelada pista de la Portella. També es posarà en marxa el teleesquí de l’Abarsetar i el teleesquí per a debutants els Vailets. L’obertura dels tres ginys permetrà accedir al 90% del sector ordinenc.

Arcalís a 13 de novembre

Pel que fa al sector Arinsal, es posarà en marxa el telecabina que accedeix a pistes des del centre del poble, així com també el telecadira desembragable de sis places de les Fonts i la zona de debutants, amb els tapissos Esquirol I i II oberts. D’aquesta manera, el 60% del sector Arinsal serà esquiable durant aquest cap de setmana.

Pal a 13 de novembre

Finalment, al sector Pal es posarà en marxa el telecadira de la Caubella, que accedeix a la zona de debutants, així com també el telecadira de la Serra II i el Cubil, que permeten esquiar en el 80% del sector. D’altra banda, el telecabina de la Massana no estarà obert, ja que s’estan duent a terme reformes d’insonorització a l’estació de sortida.

Pal a 13 de novembre

Els residents que disposin del forfet de temporada podran gaudir d’aquesta “preestrena” de dos dies a Vallnord. Els qui encara no l’han adquirit poden fer-ho a les Oficines de Turisme d’Ordino i de la Massana. La resta de clients podran adquirir el forfet de dia a un preu especial i únic de 18 euros (tant adults com infants).

Obertura oficial de temporada

Del 24 al 28 de novembre l’estació tornarà a tancar les portes per tal d’enllestir els darrers treballs i posar en marxa tots els serveis de l’estació, per garantir l’obertura el dia 29 de manera oficial i continuada, en perfectes condicions. A partir d’aquesta data, s’aplicaran les tarifes públiques i l’estació estarà oberta pràcticament al 100%.

Les nevades anticipades del mes d’octubre van deixar els primers gruixos de neu als tres sectors de Vallnord. Això va fer possible poder avançar en els treballs tècnics i en la preparació de les pistes. És per això que la temporada, prevista per al dia 6 de desembre, s’anticipa al 29 de novembre amb garanties en la quantitat i qualitat de la neu.

Arcalís a 13 de novembre

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    13/11/2008 21:11
    #1
    :oh!: :oh!: :oh!: :oh!: :oh!: :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: