Grandvalira podria obrir el dia 22

Grandvalira podria obrir el dia 22
La direcció decidirà avui si obre les portes el mateix dia que Vallnord. Així doncs els dos dominis andorrans podrien obrir el mateix dia una temporada que ha començat de forma molt positiva pel que fa a gruixos de neu acumulats. No és oficial peró sembla que aquesta idea agafa força i es podria així avançar una setmana la data d'obertura prevista.

No hi ha cap versió oficial, però el que sí que se sap per fonts consultades per aquest periòdic és que avui des de la direcció de Grandvalira es decidirà si, a l'igual que Vallnord, la temporada d'esquí s'avança al dia 22 de novembre i no s'inicia el dia 29, tal com es tenia fixada en la presentació de la nova temporada.

Els tècnics de Grandvalira es van reunir ahir per estudiar aquesta possibilitat donada la situació, segons les fonts consultades, dels gruixos de neu a les diferents zones del domini esquiable, com és el cas del Pas de la Casa, que ahir registrava un metre de neu, així com també les condicions idònies de Grau Roig i del Tarter.

Els directius reunits ahir a la fira d'esquí de muntanya, en què van rebre una comitiva d'honor amb l'ambaixador d'Andorra, es van plantejar la possibilitat d'avançar la temporada, però van decidir ajornar la decisió oficial fins al dia d'avui.

Inversions i previsions

Grandvalira, amb les últimes nevades, va preveure incrementar el 12% els dies d'esquí, així com també s'espera incrementar les reserves en el 20% respecte a les de l'any passat. Grandvalira ha destinat 10,5 milions d'euros a la inversió, una inversió desestacionalitzada, ja que s'ha dedicat a infraestructures utilitzables durant tot l'any. "Un gran pressupost per convertir Grandvalira en referent d'oci i muntanya dels Pirineus", va indicar orgullós José Blanco, director general de Grandvalira. Un dels projectes en el qual han invertit és en la pista d'esquí cronometrada, al Tarter, per afavorir la competició entre els esquiadors. Bona part de la inversió també s'ha destinat a asfaltar en la seva totalitat l'aparcament del Tarter.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: