Naturlàndia disposarà d'una pista de gel ecològica

Naturlàndia disposarà d'una pista de gel ecològica
Igual que la resta de dominis esquiables del país, Naturlàndia ofereix un ampli ventall d'activitats per a aquest estiu. La principal novetat d'enguany és la implantació d'una pista de gel ecològica que permetrà patinar en ple estiu. Així l'estació laurediana se suma a la ja bona oferta d'activitats estiuenques de Vallnord, Grandvalira i la resta del país dels Pirineus.

Situada al Planell de Conangle, estarà operativa a partir d'aquest dissabte. A partir de dissabte, tothom que vulgui gaudir de l'experiència de patinar sobre gel en plena natura podrà fer-ho a Naturlàndia. El consistori lauredià ha instal·lat al Planell de Conangle una pista de gel ecològica d`uns 400 metres quadrats i amb capacitat per a 80 persones on es podrà lliscar experimentant les mateixes sensacions que si és tractés de gel. De fet, està feta de planxes de polímer, un producte sintètic d'alta tecnologia que simula les caracterítiques del gel i que es pot fer servir tot l'any, independentment de la temperatura. Es tracta d`una iniciativa pionera a Andorra. Costarà sis euros als adults i cinc als infants amb el lloguer dels patins inclòs.

És una pista de gel ecològica perquè, en utilitzar gel sintètic, les despeses de funcionament i manteniment són mínimes. No necessita ni llum ni aigua, només l'aplicació d'un producte específic cada deu dies. El Comú l'ha llogada a una empresa espanyola amb possibilitat de comprar-la de cara al gener en funció de la seva operativitat. Per a aquest estiu, Naturlàndia ofereix moltes altres activitats, com ara parcs d'aventura infantils, tir amb arc o sortides amb quad. Però l'atracció estrella de Naturlàndia continua sent el Tobotronc, que des que es va obrir ja ha aplegat unes 30.000 persones.

Notícia extreta de RTVA.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    26/08/2008 18:49
    #1
    Pionera???? En que us baseu en dir que es pionera?? O a cas heu extret l'idea d'un Andorrà?
    AIXO ES POCA ETICA PER PART D'UN COMÚ.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: