Més i millors pàrquings a Canillo

Més i millors pàrquings a Canillo
Ensisa treballa en la senyalització dels aparcaments de Canillo i amb el nou sistema s'informarà als turistes de les places lliures dels quatre pàrquings que són al territori comunal que donen servei a Grandvalira. Les noves places no estaràn disponibles aquesta temporada, ho estaran la segünt amb una aparcament de 300 places al Prat del Riu. Tanmateix s'enquitranarà l'aparcament del Tarter millorant-ne així la qualitat.

Ensisa ha començat a treballar en la senyalització dels aparcaments emplaçats a Canillo. Així ho va dir ahir el cònsol de la parròquia i representant de la corporació comunal a Ensisa, Enric Casadevall, que, després de la demanda dels seus conciutadans, va transmetre la petició a l'entitat que forma part de Grandvalira. L'ens senyalitzarà els quatre aparcaments disponibles i especificarà les places lliures de cadascun d'aquests.

La idea és informar els turistes mitjançant uns panells marcant adequadament els espais lliures dels aparcaments del Comú, del Tarter, d'Incles, i de Soldeu. Aquesta iniciativa procurarà posar punt i final a la incertesa d'alguns visitants que accedeixen a la parròquia --sobretot en temporada alta-- i no saben on estacionar els seus vehicles.

En aquesta línia reformista, Casadevall va explicar que és imminent que es procedeixi a l'enquitranament de l'aparcament del Tarter d'aproximadament 1.000 places. Precisament en aquest emplaçament, Ensisa preveu incorporar, de cara l'estiu de l'any vinent, un espai on s'efectuaran diverses activitats. Unes accions que "encara s'han de determinar", va indicar el cònsol.

Més places

En l'actualitat, la població canillenca disposa de 250 places a l'aparcament comunal, 300 al d'Incles, 200 a Soldeu, 1.000 al Tarter, a més de les de zona blava. Una de les propostes que portaven els liberals per a aquesta legislatura era la incorporació de noves places, ampliant l'oferta existent en el 10%. En aquest sentit, l'aposta per a l'any vinent és el projecte de construcció d'un aparcament al Prat del Riu, que constarà de dues plantes amb un total de 300 places i amb la previsió d'inversió de més d'un milió i mig d'euros. Aquesta és una de les accions afectades per la retallada pressupostària a causa del moment de desacceleració que pateix el país. Una partida que va ser remodelada al mes d'abril passat. Canillo es va convertir en la primera administració pública que va revisar el pressupost a la baixa davant la crisi econòmica. Amb la iniciativa, la corporació farà front a la previsible davallada dels ingressos.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: