Èxit del I Duatló Accessible d’Hivern a la Molina

Èxit del I Duatló Accessible d’Hivern a la Molina
Èxit del I Duatló Accessible d’Hivern per a persones amb discapacitat de la Molina amb la Fundació Nani Roma. Els participants van disputar una cursa corrents o amb cadira de rodes i un slalom gegant amb cadires adaptades a la pista Bosquet de l’estació del Grup FGC.

El diumenge 23 de març es va celebrar el I Duatló Accessible amb la presència de Nani Roma. L’acte -organitzat per la fundació del pilot, l’associació Play and Train i La Molina- va ser un èxit un total de 88 participants i més de 200 persones que no es van voler perdre l’esdeveniment.

A més els participants van poder viure l’experiència de pujar al cotxe del pilot i fer les característiques “virolles” a l’aparcament d’Alp 2500. L’acte, organitzat per la Fundació Nani Roma, La Molina i Play and Train, va ser una cursa que va combinar carrera a peu i esquí, sent accessible per tothom.

El format de la cursa va ser innovador, amb l’objectiu de potenciar que qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pogués apuntar-se al Duatló. Es van organitzar diferents equips formats per esportistes d’elit i voluntaris amb persones discapacitades.

A primera hora del matí es va realitzar la competició entre l’aparcament del Telecabina i la pista del Bosquet i després es va gaudir d’un dinar a la zona del pícnic. Allà es va fer l’entrega dels premis amb la presència d’Enric Ticó, President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Albert Solà, Director de Turisme i Muntanya de FGC, Ramón Moliner, Alcalde d’Alp i Toni Sanmartí Director de l’Estació d’Esquí, acompanyats per Nani Roma i Oriol Pujol. A l’acte van assistir entre altres, l’aventurer Albert Bosch i Lluís Capdevila, 2 cops campió del món d’esports d’aventura.

A la tarda els assistents van provar el cotxe de Nani Roma i amb aquest acte es va donar per finalitzada la jornada, plena d’emocions i dins d’un ambient festiu. Es van organitzar també diferents activitats com ara tirolines amb cadira adaptada al Parc d’aventura, el tubbing i el trineu El temps va acompanyar a l’estació ceretana on el diumenge es van acumular 5 cm més de neu assegurant una setmana santa amb força neu.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: