World Snow Day... by Night a Masella!!

World Snow Day... by Night a Masella!!
A Masella aquest divendres i dissabte, 17 i 18 de gener, al vespre (de 18, 30 a 21, 30 h) celebren el FIS World Snow Day 2014. El Dia Internacional de la Neu el promou la Federació Internacional d’Esquí arreu del Món i Masella s'afegeix aquest esdeveniment internacional per tal de promocionar els esports de neu.

A Masella aquest divendres i dissabte, 17 i 18 de gener, al vespre (de 18, 30 a 21, 30 h) celebren el FIS World Snow Day 2014. El Dia Internacional de la Neu el promou la Federació Internacional d’Esquí arreu del Món i Masella s'afegeix aquest esdeveniment internacional per tal de promocionar els esports de neu

Per tal d'animar als més joves, i també als no tant joves, a tastar el que significa gaudir de la neu l'estació donarà forfets gratuïts de debutants les nits del divendres i el dissabte. A més a més si volen fer classes gratuïtes només s'han d'apuntar a aquest correu: escola@masella.com. I si no disposen de material doncs també els hi deixaran. Així no hi ha excusa per a no fer un tastet del que és el món de la neu.

I si no ets pas debutant doncs no et perdis els sortejos que es duran a terme divendres i dissabte, a les 21 h, a la zona après-ski, al Pla de Masella, es sortejaran els 5 següents premis:

  • 2 abonaments de temporada nocturn
  • 3 paquets de 3 nits de lliure elecció
Masella - Esquí nocturn




1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    17/01/2014 13:11
    #1
    Una estación que siempre está en movimiento :+: :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: