Baqueira obrirà quasi al 100% pel cap de setmana

Baqueira obrirà quasi al 100% pel cap de setmana
Després de les més que generoses nevades rebudes aquests darrers dies l'estació aranesa donarà el tret definitiu de sortida el proper dissabte 30 quan obrirà tots els sectors del domini i gairebé el 100% dels seus 120 quilòmetres de pistes amb gruixos que ja s'apropen als dos metres de neu pols.

Baqueira Beret obrirà la pràctica totalitat del domini esquiable el dissabte 30 de novembre amb gruixos de neu entre els 120 cm en cotes baixes i els 170 cm en les altes, l'estació obrirà el dissabte dia 30 les tres àrees de Baqueira, Beret i Bonaigua sumant 120 km de pistes. Els equips de Baqueira estan traballant en la preparació de pistes i serveis perquè el pròxim dissabte dia 30 l'estació de la vall d'Aran i valls d'Àneu pugui obrir els seus tres sectors.

Baqueira Beret - 25/11/13

De fet, la temporada a Baqueira ha començat molt aviat i de la millor manera possible amb una obertura anticipada en una setmana sobre la data prevista. Gràcies a les fortes nevades caigudes i l'esforç dels equips tècnics el dia 23 es van obrir 36 km de pistes en unes condicions que recordaran durant molt de temps. Ho van poder comprovar els 3.500 esquiadors i surfistes de neu que durant l'històric cap de setmana inaugural van gaudir de la neu pols i uns gruixos als Pirineus absolutament generosos per a l'època.

Fins al proper divendres 29 de novembre estaran oberts en l'àrea de Baqueira els telecadires Bosque, Mirador, Era Cabana i Jorge Jordana i la majoria de pistes a les quals aquests remuntadors donen accés. Fins a aquest dia el preu del forfet d'adult de dia serà de 30 € i l'infantil de dia de 20 €. A partir de dissabte 30 els preus passaran a ser els de tarifa normal de 47 € per a adult i 31,50 € el de dia infantil.

Baqueira Beret - 23/11/13

Inauguració de la renovada Baqueira Store i Ski Service

La botiga i lloguer de l'estació, Baqueira Store i Ski Service, a les galeries de Ruda són totalment nous i obriran les portes el dissabte 30. La zona de botiga és més lluminosa i s'ha ampliat notablement el catàleg de productes a la venda, des dels més tècnics fins als esportius de primera necessitat. El lloguer d'esquís d'alpí, snowboards, telemark i esquís de muntanya s'ha dissenyat amb una nova distribució que facilitarà el lliurament i ajust del material. Tot això amb la comoditat de tenir a pocs metres el Telecabina Baqueira amb què s'accedeix a pistes.

Baqueira Beret - 23/11/13

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: