Tot a punt a les estacions de Ferrocarrils

Tot a punt a les estacions de Ferrocarrils
Les estacions de la divisió de Turisme i Muntanya dels Ferrocarrils de la Generalitat han rebut amb satisfacció aquest episodi de nevades, a totes s'està produint neu per assegurar una bona apertura el proper 30 de novembre.

Les estacions d’esquí i muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de CatalunyaLa MolinaVall de NúriaVallter 2000Espot i Port Ainé han presentat des d’aquest matí unes condicions de neu fantàstiques per a ultimar els detalls per a l’obertura de la temporada d’esquí 2013/2014 datada pel proper 30 de novembre.

Els gruixos comencen a ser significatius a Espot i Port Ainé (entre 15 i 20 cm)La Molina (10 cm en cotes altes), Vall de Núria (10 cm en cotes altes) i Vallter 2000 (1 cm de mitjana en l’estació). Sumat a això, les baixes temperatures, que en cap d’elles supera els 0ºC, afavoreixen la producció de neu.

A més a més, segons les previsions meteorològiques,  la Llevantada que prendrà força el dilluns al migdia, portarà encara més neu i fred a totes les estacions del Pirineu Oriental i zona del Pallars.

Els forfets de temporada encara es poden adquirir a preus de descompte mitjançant la nova botiga online de les estacions d’esquí i muntanya d’FGC fins el proper 24 de novembre.

De cara el proper Pont de la Puríssima i les festes de Nadal, les estacions han preparat nombroses ofertes i activitats per a gaudir en família. Es poden consultar totes en el següent enllaç.

També està en marxa un concurs on hi ha en joc fins a 10 forfets de dia dobles. Tots els participants, a partir de la propera setmana, hauran d’encertar el nom dels tres personatges de l’hivern ocults i així poder optar a guanyar un dels 10 forfets.

Les primeres reaccions a la nevada que ha començat a vestir de blanc les estacions d’esquí i muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya no s’han fet esperar. Els gruixos acumulats (Espot i Port Ainé manejaven aquest matí entre 15 i 20 cm de neu) i les baixes temperatures han condicionat que es possessin en marxa els canons de neu, fet que ha resultat un punt optimista per al proper inici de temporada.

Xavier Bigordà, director de les estacions d’Espot i Port Ainé, manifestava satisfacció davant l’arribada del front fred i la previsió d’inestabilitat per als propers dies, que permetrien que les estacions d’Espot i Port Ainé avancessin la seva inauguració de la temporada, del 5 de desembre al 30 de novembre. Bigordà ha augurat un principi de temporada ambientat i animat a ambdues estacions, amb gran afluència de gent aprofitant que aquest any les tarifes en el forfet de dia han estat rebaixades.

Toni Sanmartí, director de La Molina, valorava la situació dels propers dies com molt positiva i afirmava que les condicions meteorològiques no només podrien mantenir-se sinó que seran, encara més, favorables la setmana vinent amb la probable entrada d’una pertorbació des de llevant:

Aquestes nevades ens donen la base que ens permetran tenir una bona temporada de neu a La Molina, ahir vam començar amb la producció de neu i, la previsió de fred, és garantia de poder seguir treballant a bon ritme per tenir-ho en condicions òptimes el proper 30 de novembre.

Artículos relacionados:

  • Comença la festa!!! Publicado el 15/11/2013

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    15/11/2013 19:02
    #1
    Quina alegria, la setmana que vé a foquejar! :)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    15/11/2013 21:32
    #2
    Perfecte, ara a pujar el mes aviat que pugem :)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: