Adrià Díaz i Sara Hurtado classificats per a Sotxi

Adrià Díaz i Sara Hurtado classificats per a Sotxi
El patinador català Adrià Díaz i la seva parella de dansa, la madrilenya Sara Hurtado, han aconseguit la classificació per anar als Jocs Olímpics de Sotxi 2014. Aquests dos patinadors han aconseguit el seu passaport olímpic en la repesca que es va celebrar els dies 26, 27 i 28 de Setembre a Oberstdorf (Alemanya), amb motiu del Nebelhorn Trophy 2013.

El català Adrià Díaz i la seva parella de dansa, la madrilenya Sara Hurtado, han aconseguit la classificació per anar als Jocs Olímpics de Sotxi 2014. Aquests dos joves patinadors, que el passat 2008 van començar a competir com a parella, han aconseguit el seu passaport olímpic en la repesca que s'ha celebrat aquests dies, del 26 al 28 de Setembre a Oberstdorf (Alemanya), amb motiu del Nebelhorn Trophy 2013.

Aquesta parella es va mudar al Canadà tal com ja va fer en el seu dia el madrileny Javier Fernàndez. Allà la parella entrena sota les ordres dels medallistes mundials Marie-France Dubreuil i el seu marit Patrice Lauzon, amb aquests entrenadors i sota l'estructura del CP Gadbois Montreal la parella està millorant dia a dia i assolint objectius importants.

La parella va arrencar la segona jornada de competició amb la 6a millor nota entre totes les parelles que estaven buscant les cinc places olímpiques i 46.68 punts aconseguits en el programa curt. En el programa llarg de dissabte van sumar un total de 73,08 punts, la qual cosa els hi va permetre superar el duet d'Eslovàquia, aconseguint la 11a marca de la jornada. D'aquesta manera, van poder sumar un acumulat de 119,76 punts i finalitzar en vuitena posició al Nebelhorn Trophy 2013.

Hurtado i Díaz se sumen a la llista de dos patinadors ja classificats per a Sotxi 2014 en la prova masculina individual gràcies a la tercera posició del passat Mundial de Javier Fernández. Els països que han aconseguit plaça olímpica, a part d'Espanya, són la Xina, Turquia, Austràlia i Japó.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    01/10/2013 09:12
    #1
    Espectaculars amb el seu programa, felicitats nois, tindrem un bon equip a SOCHI, i tots plegats os ho heu guanyat a pols. ...¡¡¡¡¡.

    Molts d'anims pel futur ...... :+: :+: :+: ;)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    07/10/2013 10:28
    #2
    Mola mucho :+: :+: :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: