HH obre botiga pròpia a Barcelona

HH obre botiga pròpia a Barcelona
Després de molts i molts anys venent a les plataformes d'altres comerços la marca noruega obre la seva primera botiga pròpia al centre de Barcelona, al carrer Consell de Cent entre Rambles i Passeig de Gràcia. Aquesta serà la primera de les que s'obriran properament per tota la península Ibèrica. A l'inauguració hi van asistir alguns dels caps comercials de la marca.

El passat dimecres va tenir lloc a Barcelona la inauguració oficial de la primera botiga de Helly Hansen a Espanya. Situada al cèntric carrer Consell de Cent, 298 a la confluència amb Rambla de Catalunya, la festa va comptar, entre d'altres, amb la presència de Jordi Moix, vicepresident del Futbol Club Barcelona. La nova "Helly Hansen Barcelona Store" compta amb una superfície de 150 metres quadrats.

HH Barcelona Store

La primera jaqueta nàutica de la història

Amb motiu de la inauguració de la botiga, el primer aparador de Helly Hansen ret homenatge als 135 anys de creació de la marca. En ell es pot contemplar la primera jaqueta nàutica de la història i la seva evolució, ja que al mateix temps es presenta l'última creació de la marca noruega. La primera jaqueta nàutica fabricada per Helly Hansen és de 1897, i normalment es pot visitar al Helly Hansen Heritage Museum, a la localitat de Moss.

Una clara aposta pels mercats del Sud d'Europa

El nou espai de Helly Hansen compta amb una àmplia selecció de la seva col·lecció tècnica i sportwear tèxtil i calçat. D'una banda, amb l'equipació tècnica per regates i sportwear inspirada en la nàutica i equipades amb la més alta tecnologia i, per altra, les equipacions tècniques d'altes prestacions de trail running, Outdoor i esports d'hivern amb la nova tecnologia guardonada per la indústria esportiva H2Flow. Tecnologia, disseny escandinau i estil identifiquen els valors de la marca a tot el món.

Amb oficines centrals a Noruega i filial a Castellar del Vallès (Barcelona), Helly Hansen dissenya, desenvolupa i comercialitza equipacions tècniques d'altes prestacions per a la pràctica esportiva. La companyia consta de tres divisions: Helly Hansen Sports, Helly Hansen Sports Retail i Helly Hansen WORKWEAR. El 2012 la companyia va facturar 260 milions d'euros.

HH Barcelona Store

Sobre Helly Hansen

Helly Hansen és una marca de productes esportius per a professionals i amants de les activitats a l'aire lliure que treballen o realitzen les seves aventures en els climes més durs del planeta. Amb oficines centrals a Oslo (Noruega) està reconeguda com l'empresa que va fabricar el primer impermeable al 1877, el primer polar amb teixit de polipropilè al 1960, i la Lifa®, la primera capa tècnica o baselayer el 1970. El seu sistema 3 capes s'ha convertit en l'estàndard mundial per mantenir el cos sec i confortable en condicions de fred i humitat. Avui, Helly Hansen és una marca internacional líder en equipacions i calçat dissenyats especialment per a activitats Outdoor i nàutiques que equipa a més a 33.000 professionals de 35 estacions d'esquí del món. El principal accionista de Helly Hansen és OTTP, mantenint la seva anterior propietari, Altor, una participació accionarial.

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    30/09/2013 11:40
    #1
    Fantàstic :) :) :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    30/09/2013 14:35
    #2
    Ja tocaba, felicitats i molta sort.....¡¡¡¡¡¡¡.


    Una marca TOP 3 ...... ;) ;) ;) :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    01/10/2013 01:38
    #3
    A veure quin any m'hi acosto.

    He de renovar roba interior, i en tinc d'ells que m'ha anat molt bé un grapat d'anys.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: