Stirnemann i Mels guanyadors a l'XCE de Vallnord

Stirnemann i Mels guanyadors a l'XCE de Vallnord
La corredora suïssa es va imposar per davant la líder de la Copa del Món Alexandra Engen i deixa tot obert per a la darrera prova a disputar a l'estació noruega de Hafjell. Pel que fa a la categoria masculina l'austriac Daniel Federspiel té pràcticament a la butxaca la Copa del Món mentre que el guanyador a Vallnord el belga Mels puja fins a la quarta posició.

Gran èxit de la Copa del Món a Vallnord

Aquest és el resum de les respostes que han rebut els responsables de l'estació andorrana, tanmateix aquest és també el feeling d'alguns hostelers de la zona que tenen tota la setmana penjat el rètol "complet" a les portes dels seus establiments. Ara mateix trobar una habitació a la zona de la Massana és complicat, tranquils que no és impossible, i a Ordino també hi ha força ocupació.

Els competidors lloen els circuits

Tot i els temors dels organitzadors els darrers dies amb les plujes i pedregades, la darrera el passat dimarts, els circuits es mantenen en excel·lents condicions per a la pràctica d'aquestes espectaculars disciplines, de fet els corredors que ja s'han entrenat al circuit de descens lloen el nou traçat de Vallnord al que col·loquen com un dels millors de la Copa del Món, si no el millor.

L'organització funciona amb la precisió d'un rellotge suís, tot i les complicacions evidents que comporta un esdeveniment d'aquestes dimensions a un espai de dimensions finites.

Kathrin Stirnemann celebra la seva victòria

La suïssa Stirnemann guanya la primera cursa

La corredora suïssa de l'equip Haibike, gran aficionada als esports d'hivern ja que practica esquí de fons, alpí o de muntanya, es va impossar al Cross-Country Eliminator disputat ahir ahir a Vallnord. La de Gränichen es va impossar a l'sprint final després que la líder de la cursa, la també suïsa Jolanda Neff, es desfondés a l'arribar al darrer tram del circuit i acabes reculant fins a la quarta posició final.

Segona va ser la líder de la Copa del Món la sueca Alexandra Engen que va liderar la cursa als primers instants, va perdre el liderat en front de Neff i finalment a l'sprint final no va poder impossar-se a la corredora suïssa. La tercera va ser la, també, sueca Jenny Rissveds qui pertany a la categoria U-23 i es va impossar a moltes corredores de categoria Elite.

Engen i Stirnemann es disputaran el títol a la darrera cursa a Hafjell on a la suïssa nomes li val guanyar o treure 11 punts d'aventatge sobre el que faci la sueca que gairebé correrà a casa.

Mà de ferro del belga Fabrice Mels

En categoria masculina la final va ser dominada pel corredor belga que es va impossar fent un darrer sprint gairebé innecesari donat l'aventatge que duia sobre els seus perseguidors. El belga és el líder de la classificació pel que fa als corredors de categoria U23.

Tot i això el belga no té cap opció a la general de la Copa del Món que malgrat la patinada de Daniel Federspiel segueix liderant el corredor austriac amb 59 punts d'aventatge sobre l'alemany Simon Gegenheimer, quart ahir, i que només perdrà si l'alemany s'imposa a Hafjell i l'austriac no és capaç de puntuar, cal recordar que puntuen els 16 primers classificats i per tant difícilment l'austriac no serà capaç de classificar-se per als quarts de final.

Per darrera la segona posició va ser molt disputada entre l'argentí Catriel Andrés Soto i el francès Titouan Perrin Ganier que finalment va endur-se l'argentí. Com ja deiem la final la va completar l'alemany Gegenheimer.

Fabrice Mels celebra la seva victòria

 

Avui segueix la competició

Avui és el torn dels més valents per classificar-se de cara a les finals del descens de diumenge. L'estrategia serà important avui, tant com ho serà el factor sort, i és que per a diumenge a la tarda sembla que es preparen plujes i per tant per als primers classificats avui sortir al final de la cursa diumenge pot convertir-se en un seriós problema en cas de pluja... veure'm que decideixen i que fan els favorits.

També aquesta tarda es disputaran les finals de Cross-Country en categoria U23 masculina en el circuit que transita pels voltants de la Caubella de Pal.

Fins i tot el cerverí i líder del Mondial de MotoGP Marc Màrquez s'ha apropat aquest matí a viure i veure de prop aquesta prova.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: