Primeres reaccions a les pujades dels forfets

Primeres reaccions a les pujades dels forfets
Controvèrsies a la sessió de Comú de Canillo, Gerard Bàrcia, cap de l'oposició, mostra la preocupació hotelera pel preu del forfet i reclama una justificació de la pujada. Demana un estudi tècnic a Grandvalira per explicar les raons de l'augment. Alhora que el líder de l'oposició critica "la poca claredat de l'Administració" i la titlla de "partidista"

Gerard Bàrcia, cap de l'oposició socialdemòcrata, va presentar ahir la seva queixa formal per les noves tarifes del forfet de Grandvalira cara la temporada que ve. Les va definir com a "excessives en un moment econòmicament difícil" i va exposar la preocupació del sector hoteler per aquestes pujades. Mònica Bonell, cònsol menor, va justificar la proposta de Grandvalira i del seu màxim director, José Blanco, com una nova estratègia de màrqueting i una política de tarifes més dinàmica "que baixarà els preus en moments específics de l'any i que parteix de la interrelació amb el sector hoteler". Bonell també va puntualitzar que la nova temporada d'esquí s'allargarà fins al 3 de maig. Davant d'això, Bàrcia va reclamar un estudi tècnic per part de Grandvalira que justifiqui els canvis.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    08/08/2008 13:06
    #1
    Jo crec que el marmota no te raó

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: