Jackassnow... es pot ser més... brètol?

Jackassnow... es pot ser més... brètol?
Es pot ser més.... ? Completeu la frase com millor us sembli, és impressionant l'estupidesa humana sembla no conèixer límits, dia a dia vas veient coses que pensaves que no veuries maï, algunes per sort acaben bé, però d'altres... en tragèdia.

Aquesta setmana les xarxes socials van plenes amb el vídeo d'una colla de ..... perdoneu, però no se com qualificar-los... penjats? Per dir-ho suament... Bé, aquesta colla de brètols no va tenir cap més idea que explotar una d'aquestes boles per marejar-te fins a vomitar a dalt d'una muntanya, bé, fins aquí la cosa tampoc és tan greu. El problema arriba quan resulta que les mesures de seguretat d'aquesta explotació són zero, cap, res... dos pringats esperen allà on volen que s'aturi la boleta, la llàstima és que la força de la gravetat i d'altres lleis de la física que no entrarem a valorar se les pasen per... l'arc de triomf, resultat: Un mort i l'altre ferit de consideració a l'estació caucàsica de Dombai.

Però no, no, no penseu que l'estupidesa humana coneix límits i aquella mateixa setmana llegiem que un jove alcoholitzat a Val d'Isere va tenir la brillantíssima idea de pujar-se a la pilona d'un telecadira per l'escala d'accés... a les 4 del matí!! Així aquest imbècil d'origen escocés va passar-se la nit assegut a la cadira perque després de dur a terme la seva proesa de pujar-se per l'escala i saltar fins a la cadira per seure-hi no va tenir nassos de tornar a saltar fins a l'escala per baixar-hi... impressionant...

Telesiege Rogoney - Val d'Isere

Però la llista de despropòsits a la neu no acaba aquí, ni de bon tros!! Com que aquests ja són dignes mereixedors d'un dels Darwin Awards a l'estupidesa humana, tot i que el segón no va morir i per tant no li donaran el premi doncs he fet una mica de recerca pel món de la world wide web cercant alguns d'aquests Jackass de la neu o com els he batejat Jackassnow i aquí van alguns dels que he trobat.

Un clàssic són els morts per fer la gràcia de robar un dels matalassos de protecció de pilones o canons i llençar-se pista avall, als Darwin Awards hi tenen enregistrats un parell, un ianqui que ho va fer es va matar a Mammoth Mountain amb dos amics com a testimonis de la proesa de l'evolució humana. A Itàlia anys després li va sortir un imitador, quatre amics van pensar que seria divertit robar un d'aquests matalassos i no van valorar que potser no era gaire intel·ligent (Probablement tampoc n'eren capaços) llençar-se per la mateixa pista on l'havien robat, total que la criatureta (de 46 anys!!!) va morir a causa de l'impacte amb els ferros que havien quedat al descobert amb la seva malifeta, dos amics van quedar ferits i van haver de rebre assistència mèdica i el quart? Doncs el quart va fugir ensangonat del lloc dels fets... mare meva... Aquest passat Nadal uns altres il·luminats van fer el mateix al Pas de la Casa, tot i que la cosa no va acabar malament del tot... Però no us penseu que això és territori exclusiu pels anglosaxons, també al 2008 com al cas de Sauze d'Oulx que explicavem un ciutadà d'origen colombià va morir al xocar amb un canó de neu el trineu de nen que ocupat per dos adults feien servir per tirar-se per una pista que estava tancada a l'entrada de trineus... i tot amb la gravació en directe d'un amic de la víctima.

Sóc conscient que fer llenya de l'arbre caigut i més quan el resultat és una mort no és gaire maco, però és que sembla que avui en dia la gent no arriba a entendre els riscos de les seves accions, tot i que no te res a veure amb la neu a l'accident múltiple de l'AP2 vaig poder sentir el testimoni d'un dels accidentats que deia que ell anava bé, que hi havia boira (Amb una visibilitat menor als 100 metres) i que circulava a baixa velocitat, a 80 km/h!!! Baixa velocitat 80 veient menys de 100 metres? Algú li ha explicat que a aquesta velocitat triga poc més de 4 segons en recorrer més distància de la que és capaç de veure? I que després hi ha de sumar el temps de reacció i el temps i la distància de frenada!! En fi... cada día més:

Aprofito per recomanar-vos una altra pel·lícula pels que no l'hagueu vista, Idiocracy:

També tenim gent que no sap on es fica i segueix les traces que han deixat altres, com ens deia un responsable de Grandvalira aquests dies de nevades van haver de treure a un... engorilat que es va aventurar a baixar per la traça del telecabina del Tarter i va acabar amb el cap esberlat i, obviament, havent d'èsser rescatat d'aquell cau. Ara fa uns dies teniem el cas a Saint Lary Soulan d'un d'aquests que va tenir la brillant idea de baixar esquiant per la carretera... amb 5 centímetres de neu, la cosa com era d'esperar va acabar malament, amb el tarat havent d'èsser rescatat mentres s'abraçava a un pi fora de la carretera.

Després hi ha una altra tribu: els denunciants. Gent que en comptes de buscar en si mateix la base dels problemes doncs prefereix sempre el mètode més còmode que és buscar un tercer per endinyar-li les culpes. En aquest cas hi trobem com ens comentavan a Vallnord a gent que denuncia l'estació per haver relliscat al pàrquing nevat o per no senyalitzar un arbre al mig d'un forapista... impressionant! O sense ser tant fort doncs gent que protesta si plou, si neva o si hi ha boira, en fi, hi ha d'haver gent per a tot!! 

5 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    24/01/2013 00:25
    #1
    molt bo!! :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    24/01/2013 09:54
    #3
    La estupidez humana no tiene límites :lol2:
    De todas formas, el video no es de lo de Sauze d´Oulx, es del accidente de Vallter 2.000 de hace unos años. Con un muerto como resultado :frown:

    karma del missatge: 34 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    24/01/2013 10:40
    #4
    Un cop mes genial al recull, i es que hi a un mun de tarats d'aqustos ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.

    :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #5
    Fecha comentario:
    27/01/2013 12:16
    #5
    Disculpen, ¿ Sería posible que escribieran los post en castellano? La mayoria de visitantes de esta pagina somos castellano parlantes y supongo que el autor del post habla perfectamente mi idioma.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #6
    Fecha comentario:
    27/01/2013 12:20
    #6
    Disculpen no sabia que era un enlace a un blog catalán. Pido disculpas

    karma del missatge: 34 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: