Gran èxit de la VII Crononiu

Gran èxit de la VII Crononiu
La cita aquest any arribava plena d'actes però això no ha distret al cerdà Kilian Jornet que s'ha apuntat la victòria amb la Laura Orgué com a guanyadora en categoria femenina. La cursa ha comptat amb una inusual presència de públic que ha vibrat amb les evolucions dels millors esquiadors del moment.

Jornet no dona opció

Kilian Jornet i Marc Pinsach - VII Crononiu  
Kilian Jornet i Marc Pinsach  

Ja era d'esperar, i així ha sigut, Kilian Jornet s'ha impossat a la VII Crononiu amb un temps de 32 minuts i 9 segons ha avantatjat en un minut al cassanenc Marc Pinsach que han estat acompanyats al podi pel Miguel Caballero. La cursa ha començat a dos quarts de sis i ha avançat com era previst per les pistes Olímpica i Dues Estacions de La Molina cobrint un desnivell d'uns 800 metres. Quart i cinquens han estat els també catalans Genís Zapater i Nil Cardona, ambdós de l’Ski Club Camprodon, que s’han proclamat campió i subcampió de la categoria promeses (sub-23). "Sabia que estava fort perquè en la carrera de fa dues setmanes a Chamonix em vaig trobar bé. A la cursa m'he trobat bé de forma i ara toca preparar la Copa del Món", declarava Kilian després de la cursa d'ahir.

En categoria femenina el podi ha estat encapçalat per la igualadina Laura Orgué que va aturar el cronòmetre en 39 minuts i 23 segons, darrera d'ella van arribar la francesa Sophie Dussatoir (Que corre per l'andorrana FAM), la barcelonina Mireia Miró i Gemma Arró que tot i ser quarta tancava el podi pel que fa al Campionat d'Espanya de cronoescalada.

Marta Garcia (CE Calldetenes), per la seva part, s’ha proclamat campiona d’Espanya de la categoria sub-23, metre que Alfons Valls (GE Manlleu) i Marta Riba (CEPS) han fet el mateix en la categoria de veterans. En categoria júnior el company de Jornet a Atomic, Oriol Cardona, s'ha impossat seguit per Aleix Domènech (CE Olot) i Joan Reyné (Ski Club Camprodon SE), mentre que Laura Balet (UE Sabadell) ha estat 2a i Eva Magret (Ski Club Camprodon SE) 5a. Pel que fa a la categoria cadet, Guillem Danés (CE Sant Celoni) ha estat 3r, mentre que Erola Bisquert (UE Vic) i Jana Vila (UE Urgellenca) han estat 1a i 3a respectivament. Un total de 18 podis pels esquiadors de la Selecció Catalana en totes les categories.

Podi femeni de la VII Crononiu - Campionat d'Espanya

La prova ha estat molt animada mercés a que el telecabina Alp2500 no ha deixat de funcionar durant tota la cursa, la mateixa s'ha dut a terme sota l'il·luminació d'una preciosa lluna quasi plena que ha acompanyat a corredors i públic en aquest nou èxit de participació de la cursa organitzada per LMCE.

Propers objectius

Ara el següent objectiu tant de la Selecció com del CTEMC és el Campionat d’Espanya individual, que es disputarà a la vall de Boí el 20 de gener, aperitiu de la cita més important de la temporada: els Mundials de Pelvoux (França), on s'espera que els nostres representants ho segueixin fent tant bé com fins ara. Per talent i treball segur que així serà.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: