Per any nou Baqueira tot obert

Per any nou Baqueira tot obert
Arriba el 2013 i poques coses canviaran, com de costum per aquestes dates Baqueira oferirà aquests dies el seu domini obert al 100% i amb activitats especials per tal d'acomiadar el 2012 i rebre el 2013 com es mereixen... i amb previsió de nevades!!

Baqueira Beret acomiada l'any 2012 amb totes les seves instal·lacions obertes i amb previsió de bon temps per als pròxims dies, previsions que a partir del dia 1 donen possibles nevades que millorin encara una mica més les ja bones condicions de l'estació aranesa.

En aquests dies de vacances de Nadal en què la majoria dels esquiadors passen una estada prolongada a l'estació des de la mateixa recomanen utilitzar Ski Service. Mitjançant aquest servei Baqueira Beret ofereix el lloguer de material d'esquí i surf de neu. Així mateix, un equip de professionals està a disposició dels clients per a la reparació i posada a punt del material propi.

En els punts d'"Atenció al material" els clients reben atenció gratuïta a la supervisió del seu material i assessorament en el reglatge i estat del mateix, millorant d'aquesta manera la seva seguretat.

A més, per total comoditat s'ofereix un servei de guardaesquís i consigna situats a peu de pistes en diferents zones de l'estació (més informació a www.baqueira.es). També hi ha botiga amb accessoris i complements per a la pràctica esportiva o simplement records de l'estació.

Agenda:

Dilluns, 31 de desembre de 2012.
19:50: Començament de la Baixada de Torxes que descendirà de la cota 1800 a la cota 1500 de Baqueira. Participen 200 esquiadors.
A continuació Castell de Focs Artificials i degustació de Vin Cau (vi calent típic de la vall d'Aran).

Dimarts, 1 de gener  de 2013
19.30h: Concert d'Any Nou a l'església de Baqueira cota 1.500.

Baqueira Beret organitza, com cada any, un concert de música clàssica la recaptació està destinada a subvencionar accions socials de "Mundo en Armonía".

Programa:
Obres de: Stamiz, Beethoven, Mozart, Schaffner i Rossini.
Músics: Claudi Arimany (flauta), Carles Pertegaz (clarinet), Thomas Greaves (fagot) i Artur Nogues (trompa).

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: