Acord entre la FEEC i FGC per l'esquí de muntanya

Acord entre la FEEC i FGC per l'esquí de muntanya
Ferrocarrils de la Generalitat i la FEEC han signat aquest matí un conveni de col·laboració per potenciar la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, l'acord ha estat signat pel president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino. Fruit del conveni, dissabte vinent es farà a La Molina la presentació oficial de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, han signat aquest matí un acord de col·laboració pel qual ambdues entitats es comprometen a col·laborar en la promoció de l’esquí de muntanya.

En aquest sentit, la primera acció es durà a terme dissabte vinent, dia 29 de desembre, a l’estació de La Molina, gestionada per FGC, amb la presentació oficial de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya. Aquest acte, que coincidirà amb la celebració del Campionat d’Espanya de Curses Verticals, presentarà també FGC com a patrocinadora oficial de la Selecció.

Signatura del conveni entre la FEEC i FGC - Jordi Merino i Enric Ticó

29/12/12 - VII Crononiu

Amb la participació dels Campions del Món, en Kilian Jornet (CP Puigcerdà SE) i Mirea Miró (UEC Gràcia), La Molina acollirà el dissabte 29 de desembre la VII edició de la Crononiu. Aquesta cursa consisteix en una cronoescalada d'esquí de muntanya per les pistes de La Molina. L’itinerari de la prova transcorre per un paisatge d’avets molt característic que ajudarà a fer encara més espectacular la competició. Enguany, la Crononiu està organitzada per La Molina Club d’Esports amb la col·laboració de La Molina. L’horari serà a partir de les 17.00h amb sortida davant del Telecadira de Trampolí.

Tothom qui vulgui veure la competició podrà pujar pel Telecabina de 17h.15 a 17h.30, amb preu de passejada de 7€ per aquells que no tinguin el forfet de dia o el de temporada. Després es baixarà a les 18h.30 per anar a animar als participants a l’arribada.

Artículos relacionados:

  • La Crononiu serà la presentació oficial de la Selecció Catalana Publicado el 19/12/2012

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    28/12/2012 18:11
    #1
    Hau, doncs cap allar que tenim el millor equip del mon ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ de carrer.

    ANIMS a tot el equip ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ;) ;) ;) :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: