Un any més torna l'Skitren

Un any més torna l'Skitren
Rodalies de Catalunya i FGC renoven l’oferta de bitllets combinats Skitren per esquiar a La Molina i Vall de Núria. El billet inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia de Puigcerdà, el trasllat fins a les pistes i el forfet per un dia. Aquest producte pot suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen. Els bitllets Skitren i Trenatura seran vàlids durant tota la temporada 2012-2013.

Coincidint amb el tret de sortida de la temporada de neu 2012-2013, Rodalies de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat ofereixen bitllets combinats per esquiar a les pistes de la Molina i Vall de Núria, i gaudir de la naturalesa i els esports d’hivern als Pirineus.

Per tal que els amants de l’esquí puguin gaudir-lo al màxim, Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posen a la disposició de tothom qui ho vulgui, el bitllet Skitren, un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia l’Hospitalet-Puigcerdà, el transport fins les pistes i el forfet vàlid per un dia.

En el cas de Vall de Núria, es presenten dues opcions, que s’adapten a les necessitats dels diferents tipus de públic:

  • TrenNatura: paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el cremallera d’anada i tornada disponible tot l’any.
  • Skitren Vall de Núria: paquet bàsic amb el bitllet de tren, cremallera i forfet per un dia.

Pel que fa a La Molina el billtet Skitren La Molina inclou el desplaçament en tren fins a La Molina, el servei d’autobús entre l’estació de tren i les pistes, el forfet d’un dia i l’assegurança.

Tots els bitllets es poden adquirir en qualsevol estació del nucli de Rodalies Barcelona. Skitren La Molina té un preu únic de 44 € per adults i 34 € per a nens, i Skitren Vall de Núria, de 36 euros per adults i 29 euros per a nens, la qual cosa suposa un descompte de fins al 30% sobre el preu per separat dels diferents serveis que inclouen aquestes ofertes. Pel que fa a TrenNatura, el preu és de 30 € per adults i 23 € per a nens.

Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41 i al web rodaliesdecatalunya.cat, o a als webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí, www.valldenuria.cat (T. 972 73 20 20), o www.lamolina.cat (T. 972 89 20 31) i d’FGC www.fgc.cat (012)

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    04/12/2012 10:24
    #1
    Es bo que es repeteixi, es una bona iniciataiva, i si gaudisim d'un servei de rodalies BO ¡¡¡¡, ja seria l'hostia.

    ;) ;) :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    04/12/2012 16:59
    #2
    #1 Això d'un bon servei de rodalies igual ja és massa demanar :crying: :crying:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: