Presentada la temporada al Pirineu de Lleida

Presentada la temporada al Pirineu de Lleida
La Diputació de Lleida i les estacions d’esquí presenten la nova temporada d’esquí al Pirineu de Lleida 2012/13. La campanya de la corporació per aquesta temporada porta per lema “On la neu és molt més que neu”. El conjunt de les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida representa la major oferta de neu de tot l’Estat espanyol amb 460 km de pistes abalisades, i en nòrdic també lideren l’espai esquiable més gran de l’Estat amb 68 km de circuit entre les estacions de Lles de Cerdanya i Aransa.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit la presentació de la nova temporada d’esquí al Pirineu lleidatà i la campanya amb què aquesta institució potenciarà l’oferta de neu de Lleida. La presentació s’ha celebrat a la sala d’actes de la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació dels responsables dels complexos hivernals, així com també representants d’altres administracions comarcals i de la Generalitat.

En la seva intervenció de benvinguda, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha destacat i agraït el gran treball i esforç que fan els representants de les onze estacions d’esquí del Pirineu lleidatà per mantenir i potenciar els 460 quilòmetres de pistes esquiables. A més, ha indicat que si les condicions meteorològiques acompanyen es preveu la venda de més d'1,2 milions de forfets durant la temporada i un important impacte econòmic.

Reñé també ha fet referència al treball que es fa des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida per atreure touroperadors a l’aeroport de Lleida-Alguaire i així potenciar l’oferta d’esquí i de neu de les comarques lleidatanes.

Dades clau de la nova temporada

El conjunt dels 11 centres d’hivern del Pirineu de Lleida continua representant la major oferta de neu de l’Estat espanyol, amb 460 quilòmetres de pistes abalisades, unes 4.000 hectàrees esquiables, amb 106 remuntadors i una capacitat per desplaçar 109.403 esquiadors / hora.

D’altra banda, cal remarcar que les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida representen el 62% de mitjana dels forfets venuts pel conjunt de les 16 estacions d’esquí catalanes cada temporada i que pràcticament 1 de cada 4 esquiadors del conjunt de l’Estat espanyol tria alguna de les estacions d’esquí del Pirineu lleidatà.

Presentació de la temporada d'esquí a Lleida

Les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida afronten la nova temporada amb diferents millores a les seves instal·lacions i serveis amb una inversió de 3,7 milions d’euros. L’objectiu per aquesta temporada del sector de l’esquí i del mateix Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida és incrementar la venda de forfets en un 18% respecte la temporada anterior, la qual cosa representa superar el 1.250.000 forfets venuts.

A més, la campanya ocuparà entre 2.500 i 3.000 professionals de l’hostaleria i la restauració i més de 1.500 persones als complexos d’hivern, entre personal de les estacions i monitors. Cal destacar també el sector de l’esquí genera un impacte econòmic que pot oscil·lar entre els 240 i els 290 milions d’euros, d’acord amb el comportament de la temporada.

A més de la presentació de la temporada d’esquí, la Diputació de Lleida també ha presentat la nova campanya amb què la institució potenciarà l’oferta de neu de Lleida. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida destinarà enguany 225.000 euros a la promoció de la temporada d’esquí amb la nova marca “Ara Lleida” i la campanya publicitària que té com a lema “On la neu és molt més que neu”.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: