El Vallnord Bike Park obert fins a finals de setembre

El Vallnord Bike Park obert fins a finals de setembre
Tot i que el tancament és previst per després d'aquest pont de l'11 de setembre l'estació andorrana romandrà oberta els caps de setmana fins a final de mes, amb moltes activitats per gaudir de la muntanya aquests darrers dies de la temporada d'estiu i abans de que tot es comenci a preparar per a la neu.

El Vallnord Bike Park i el Vallnord Mountain Park tanquen les portes el proper 11 de setembre. No obstant això, l’estació andorrana concedeix una llicència als bikers durant els caps de setmana d’aquest mes perquè gaudeixin d’alguns circuits que encara romandran oberts. A més, activitats com els passejos en poni, el circuit de karts, el laser combat i les excursions en buggies, quads i 4x4 també es duran a terme durant les mateixes dates, concretament fins al proper dia 30.

Vallnord Bike Park

El Vallnord Bike Park amplia les dates d’obertura d’alguns dels circuits els caps de setmana dels dies 15-16, 22-23 i 29-30 de setembre. En aquestes dates es posarà en marxa el telecabina de la Massana i es podrà practicar descens pels circuits Maxiavalanche Enduro, Maxiavalanche, Old School i Route 66. Els remuntadors de la Serra II i del Cubil no estaran oberts, ja que seran sotmesos a un procés de manteniment per a la temporada d’hivern.

Els bikers tindran un preu especial i únic, de 10 euros, els darrers tres caps de setmana d’obertura del Vallnord Bike Park. Els qui hagin adquirit el forfet de temporada només han de passar per les taquilles del sector Pal per sol·licitar l’ampliació del passi sense cap cost addicional.

Vallnord Mountain Park

Aventures al setembre

També estaran disponibles, durant els tres caps de setmana extres que concedeix l’estació andorrana, activitats com el passeig en poni, el circuit de kàrting, el laser combat (la versió millorada del paintball) i les excursions per l’entorn natural de Vallnord en buggie, quad o 4x4. A més, les àrees de restauració de la Coma d’Arcalís i el Planell (Pal) ofereixen un ampli menú basat en la cuina de muntanya, amb la possibilitat de gaudir de l’entorn a les terrasses panoràmiques.

Cal recordar que el telecadira de Creussans, ubicat al sector Arcalís, ha tancat les portes aquest diumenge 2 de setembre.

Artículos relacionados:

  • Forfets de Vallnord al 50% Publicado el 30/07/2012

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: