Un nou podi per a Queralt Castellet

Un nou podi per a Queralt Castellet
Una nova boníssima feina de Queralt Castellet al Olympic Pipe de Cardrona, la sabadellenca ha sumat així el seu sisé podi a la Copa del Món de surf de neu. Un molt bon resultat per a començar la nova temporada i per anar-se assegurant un lloc de cara als Jocs Olímpics de Socchi de 2014.

Castellet comença forta la temporada

La rider catalana Queralt Castellet divendres ja va demostrar, com de costum, que era entre les favorites de la prova, i aquesta matinada, hora catalana, així ho ha confirmat adjudicant-se la tercera posició en una prova que ella mateixa qualificava de complicada al seu compte de Twitter pel vent que regnava al migtub i per les bones rondes que havien fet les seves competidores, la sabadellenca va finalitzar la primera mànega en segona posició, però la gran ronda feta per Kelly Clak a la segona mànega l'ha relegat a una fantàstica tercera posició. Un resultat perfecte per encarar una nova temporada que tot just comença. Al podi la catalana estava acompanyada per la gran favorita Kelly Clark que s'ha adjudicat la prova amb autoritat, tot i que ha hagut d'arriscar a la segona mànega per que a la primera havia sigut tercera però amb deu podis de dotze proves de Copa del Món Clark no és precissament una nou vinguda. A la segona posició s'ha situat la francesa Sophie Rodriguez repetint així les classificacions de la ronda prèvia.

Pel que fa a la categoria masculina el podí ha sigut completament asiàtic amb els japonesos Ryo Aono i Shuhei Sato als primers llocs seguits del xinés Yiwei Zhang. El cas de Sato és per remarcar doncs aquesta era la seva primera cursa a la Copa del Món, gens malament tampoc Zhang qui ha arribat al podi amb la seva mà esquerra trencada tot just fa cinc dies quan va patir una caiguda a un entrenament.

Rondes de podi femení:

  1. Kelly Clark (USA): frontside 720 indy, cab 720 mute, frontside air, backside 540 mute, frontside 540 japan
  2. Sophie Rodriguez (FRA): frontside air, backside 540 mute, air to fakie tail, cab 720 mute, frontside 720 melon
  3. Queralt Castellet (ESP): frontside 900 tail, backside air, frontside 540 indy, backside 540 mute, frontside 720 mute

Rondes de podi masculí:

  1. Ryo Aono (JPN): air to fakie tail, cab 1080 lien, frontside 900, backside 1260, frontside 1080 nose
  2. Shuhei Sato (JPN): frontside 1080 tail, cab 1080 lien, frontside 900 tail, backside 900 tail, michalchuck
  3. Yiwei Zhang (CHN): backside air, frontside 1080 tail, cab 1080 double cork, crippler, backside 720 melon

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: