Queralt Castellet torna a la competició

Queralt Castellet torna a la competició
Una temporada més la temporada de surf de neu comença a l'hemisferi sud i els millors surfers tornen a les competicions FIS, cal recordar que el 2014 és any olímpic i aquestes són les competicions que classifiquen per als Jocs i els Dew Tour, X-Games, etc són les que mouen els diners, per això els atletes miren de trobar un moment per a totes dues.

La surfer sabadellenca ha competit a la primera prova del calendari FIS que es disputa aquest cap de setmana a Cardrona. La catalana de moment ja s'ha classificat per la final del proper diumenge on haurà de lluitar amb Kelly Clark, campiona olímpica a Salt Lake City 2002, o l'actual campiona del món, l'australiana Holly Crawford.

Queralt Castellet - Crèdit: FIS/Oliver Kraus

Queralt s'ha fet amb la tercera millor nota de les classificatòries i tot i haver quedat lluny de Clark, 84 punts per 76 de la catalana, és sense cap mena de dubtes una de les favorites a endur-se la prova, a la final Castellet, Clark i Crawford es veuran les cares amb la nordamericana Hannah Teter, la japonesa Matsumoto i la francesa Sophie Rodriguez. La final es disputarà diumenge a les 12 hores de Cardrona, les 2 de la matinada hora catalana.

El guanyador de 2011 marca el ritme

Pel que fa a la competició masculina de moment només s'ha decidit el nom de vuit dels dotze finalistes, la millor puntuació ha estat pel guanyador de la passada temporada, el finlandés Janne Korpi que ha sumat 88,6 punts amb una primera ronda que ha tancat amb un frontside alley oop 540, backside 540 mute, front to tail, cab 720 i un frontside 900 lean. Amb ell a la final ja s'han classificat Ayumu Nedefuji (JPN), Taku Hiraoka (JPN), Shuhei Sato (JPN), Peetu Piiroinen (FIN), Markus Malin (FIN), Scott Lago (USA) and Yiwei Zhang (CHN), els altres quatre llocs es decidiran diumenge a les 10 del matí a la semifinal. El millor català classificat ha sigut Oriol Fargas del Club Esquí Masella Team que ha acabat a la trenta-novena posició, de la seva banda els germans Ruben i Isaac Verges han finalitzat en la quaranta-novena i cinquentena posició respectivament.

Isaac Verges - Crèdit: FIS/Oliver Kraus

Artículos relacionados:

  • Un nou podi per a Queralt Castellet Publicado el 26/08/2012

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    24/08/2012 18:21
    #1
    :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: