Vallnord aposta per l’entrada de capital privat

Vallnord aposta per l’entrada de capital privat
És un fet que des de ja fa molt de temps es valora a EMAP, societat que gestiona els camps de neu de la Massana. De fet ja fa dies que aquest debat està obert al Principat i obviament hi han visions de tot tipus. Però el que és cert és una societat mixta pot aportar el millor de cada una de les visions del negoci per millorar la gestió.

La possibilitat que els bancs poguessin entrar a formar part de l’accionariat d’EMAP no es veu amb mals ulls des de Vallnord.

De fet, el director general, Martí Rafel, va explicar que és una qüestió que no els preocupa. "Al revés, que hi hagi capital privat és important perquè hi hagi un equilibri". Segons Rafel, el fet de poder comptar amb un model mixt de gestió a la societat explotadora de l’estació d’esquí de Pal-Arinsal, "sempre és positiu" perquè des del seu punt de vista la fórmula permet que la part pública vetlli pels interessos de la par­ròquia i la part privada doni una nova visió pel que fa a la gestió. En aquest sentit, el director general de Vallnord va destacar que "pot arribar un moment que la situació faci que sigui una necessitat vital" l’entrada de capital privat a EMAP. I hi va afegir: "És important trobar aquest equilibri per al futur de l’estació".

Confiança

Martí Rafel va voler treure ferro a l’assumpte recordant que l’entrada de capital privat a l’estació massanenca és una possibilitat que està damunt la taula des de fa molts anys i es va mostrar confiant que en cap cas està en perill el futur de Pal-Arinsal. "De cara al client només puc dir que estiguin tranquils, tenim una estació de primer nivell i tirarà endavant", va afirmar.

Rafel va indicar que el cònsol major de la Massana, David Baró, l’ha mantingut al corrent de les diferents possibilitats amb què compta el comú per fer viable la instal·lació, entre les quals l’entrada dels bancs a través de l’opció de convertir part del deute de Pal-Arinsal en accions. Així, i davant l’aparició de la paraula rescat als mitjans de comunicació, Baró va encarregar a Rafel l’objectiu de tranquil·litzar els mercats. "És un tema patrimonial i no ha d’afectar el funcionament habitual", va manifestar Rafel. En aquest sentit va destacar que en el moment de màxima arribada de turistes al país, amb registres de fins a 12 milions de visitants, "vam invertir molt i per tant la infraestructura és de primer nivell", encara que les previsions d’arribada de visitants hagin disminuït en lloc d’incrementar-se.

D’altra banda, va destacar el "servei fantàstic" que s’ofereix tant a l’hivern com a l’estiu, una qüestió que considera clau per poder mantenir els compromisos amb els clients. Una qualitat que també és una de les prioritats de mantenir en el pla de viabilitat aprovat per Vallnord.

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    15/08/2012 18:33
    #1
    :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: