Prop de 300 alevins a l'Audi Quattro Cup a Masella

Prop de 300 alevins a l'Audi Quattro Cup a Masella
Tot i les temperatures primaverals, la 19a edició ininterrompuda de la prova repeteix, un any més, l’èxit de participació. A la cursa organitzada pel CANM-C han participat els alevins I i II han superat un Gegant amb 14 portes sobre neu dura. Martí Torrades, Clara Abad, Jordi Costa i Carlota Sau, campions absoluts de cada categoria.

Malgrat el bon temps i la poca quantitat de neu a les pistes, la Copa d’Espanya d’Esquí Alpí s’ha aturat aquest dissabte a l’estació de Masella de la mà del Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC), Audi Quattro Cup i amb el suport de la Real Federación de Deportes de Invierno (RFEDI) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH). Les categories I i II d’alevins (de 7 a 10 anys) han participat en un Gegant que, després de 19 edicions ininterrompudes, s’ha convertit en una de les proves amb més tradició de la competició. A més, és també una de les cites que reuneix més corredors. En aquesta ocasió hi han participat més de 280 nens i nenes.

Audi Quattro Cup - Masella - PhotosetAudi Quattro Cup - Masella - Photoset

Amb una neu dura i sota un sol de justícia, els corredors han hagut de superar 14 portes desafiant com sempre el cronòmetre per esgarrapar el màxim de segons i dècimes. A banda de la satisfacció de practicar l’esquí en un circuit d’alt nivell, els alevins s’han disputat els anhelats globus de cristall, els guardons que l’Audi Quattro Cup lliura als tres millors classificats de cada categoria per reconèixer públicament el seu esforç i domini de l’esport.

Martí Torrades, Martí Castell i Jan Sulé, i Jordi Costa, Francesc Goula i Aleix Sellol s’han endut els premis en la categoria d’Alevins I i II homes, respectivament, mentre que les guanyores d’Alevins I i II dames han estat Clara Abad, Carlota Goula i Mireia Casellas, i Carlota Sau, Carla Barata i la Carlota Pames.

Audi Quattro Cup - Masella - PhotosetAudi Quattro Cup - Masella - Photoset

El president del CANMC, Josep Dalmau, ha recordat que “va ser la primera prova que es va fer per a alevins a tot Catalunya. Estem molt contents d’anar-la fent, així com també de la participació que hi ha hagut. Esperem poder repetir-ho l’any que ve”.

El responsable de màrqueting i patrocini d’Audi, Pepe Soler-Roig, ha assegurat que “estem molt orgullosos de participar com a patrocinadors a l’Audi Quattro Cup, i no només ho dic només com a Audi, sinó perquè com a pare que sóc em fa molta il·lusió participar al circuit”.

Audi Quattro Cup - Masella - PhotosetAudi Quattro Cup - Masella - Photoset

I després de la competició... una bona recompensa

Com sempre, la cursa es va cloure amb una festa oberta a tothom. Es va celebrar al Pavelló de Congressos d’Alp i va comptar amb activitats adreçades a totes les edats i pensades per a tots els gustos. Així doncs, mentre els petits jugaven a la Wii a l’espai Atomic, feien un taller de crêpes a Llet Nostra o participaven al concurs de fotografies rock party d’HTC per guanyar un Smartphone (el sorteig es farà el 30 d’abril), les mares gaudien de massatges facials i a les mans a dins de la bombolla d’oxigen de DKV i els pares reprenien forces prenent un cóctel, sucs o cafès gentilesa de Bezoya o brindaven per l’èxit dels seus fills amb cava Gramona. Cal destacar que Audi ha exposat els seus últims models com el nou A6 Allroad que ha despertat una gran expectació.

Audi Quattro Cup - Festa al poliesportiu d'Alp - PhotosetAudi Quattro Cup - Festa al poliesportiu d'Alp - Photoset

Avui, GrandValira

Audi Quattro Cup no afluixa motors i amb l’accelerador a tota marxa ja disputa avui diumenge una nova prova a l’estació de GrandValira. Un Ski Cross on hi participen alevins I i II, els absoluts protagonistes d’aquest cap de setmana. Aquesta prova l’organitza la UEC-M + GRAN, formada per la UEC de Mataró i el Club Esquí Granollers, amb la participació d’Audi Quattro Cup. La cursa es tancarà amb una barbacoa.

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    18/03/2012 21:22
    #1
    Un 10 com sempre :+:

    I evidentment, felicitats al company de grup de la meva filla que va fer podi a Masella i avui també ha quedat tercer :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: