Es presenta el Salomon Outdoor Team

Es presenta el Salomon Outdoor Team
El Salomon Outdoor Team és ja una realitat, la passada setmana es va presentar a la seu de Salomon a Sant Cugat tot l'equip d'estrelles patrocinades per la marca lider del mercat de l'outdoor.

Salomon Sports

Després d'anys donant suport a atletes d'outdoor de tot tipus de disciplines des de raids fins a curses per muntanya, la setmana passada es va presentar a la seu de Salomon a Sant Cugat del Vallès l'equip Salomon Outdoor Team (SOT) format por 11 esportistes d'èlit. I és que Salomon és líder del mercat outdoor sino que n'és la pionera

El SOT està dividit en dos grups d'esportistes, por una banda els que es dediquen als raids d'aventura i de l'altra els especialistes en trail running o curses per muntanya. A més a més a l'acte es va presentar també la primera edició d'una de las proves més dures del món a la que hi serà present l'equip de raids de Salomon al complet. Es tracta del Saab Salomon Mountain-X Race que es durà a terme entre el 2 i el 7 de juliol a Chamonix.

L'equip de raids d'aventura està format pels següents atletes: I pel que fa a l'equip de trail running aquest compta amb:
equip de raids d'aventura equip de trail running
Miguel Torres (Granada)
Nerea Martínez (Madrid)
José Javier Torres (Granada)
David Torres (Granada)
Miguel Angel Heras (Bejar)
Sergi Rodríguez (Manresa)
Stephanie Jiménez (Andorra)
Agustí Roc (Santa Coloma de Cervelló)
Kilian Jornet (Puigcerdà)
Toti Bes (Girona)
Marc Solà (Camprodon)

Que són els raids d'aventura?

Els Raids d'Aventura són una competició multidisciplinar destinada a provar la capacitat de ressistència, de navegació i de supervivència d'equips en completa autonomía. Els participants han de completar un extens recorregut d'orientació, en el menor temps possible, superant les dificultats naturals que trobin al seu pas, fent servir exclusivament les seves pròpies forçes, sense rebre ajuda externa, ni valdres de medis motorizats (a peu, btt, kaiak, canoa, esquís, escalada, natació, patins en línea, ...).
El recorregut ha de ser desconegut i s'organizta en etapes, seccions, proves especials i punts de control intermedis, de pas obligat o voluntari. L'itinerari entre controls és lliure i no està pas senyalitzat al terreny.
És un esport que transmet el contacte directe amb la natura, el caràcter d'aventura, el treball en equip i el respecte per l'entorn. I és per aixó que Salomon, juntament amb Felt, Suunto i Adidas han decidit esponsoritzar un equip de raids que promogui l'esport a través de la llibertat, convivència, treball en equip, capacitat d'adaptació, amistat, ambició, esforç, esperit de superació, optimisme, alegría, innovació, supervivència, satisfacció, ingeni, estratègia, solidaritat ... i aventura.

I la Salomon Saab és un compendi de tot aixó ... peró portat a l'extrem, sense cap mena de dubtes espectacular i a un entorn espectacular.

Artículos relacionados:

  • Es presenta el SSOT'08 Publicado el 05/04/2008

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    11/10/2015 00:18
    #1
    el meu pare ja fa molts anys q corre y fa ja un temps mes ben dit molt temps va deixar els raids d'aventura :crying: cpsa q em fa pena :crying: pero a la vegada feliçitat :) perque ara pot passar mes temps ami i amb la meva mare :) :lol2:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: