Rienda dona suport als joves campions

Rienda dona suport als joves campions
María José Rienda es suma a la celebració de l'èxit d'Audi quattro cup a terres granadines. La campiona granadina va celebrar amb els corredors l'èxit de la jornada. Les pistes de Sierra Nevada van donar la benvinguda al circuit Audi quattro cup per primera vegada. La propera visita a terres granadines serà a l'abril i acollirà la gran final de la Copa d'Espanya d'Esquí Alpí.

Les pistes de Sierra Nevada van donar dissabte la benvinguda al circuit Audi quattro cup per primera vegada. El XVII Trofeu Ajuntament de Monachil es va unir a la major competició d'esquí de base reunint la categoria aleví al complet i amb els Gorriones inaugurant la pista Prado de las Monjas. Allí s'hi va traçar un Gegant amb 31 portes i 250 metres de desnivell. En aquesta ocasió, María José Rienda, l'espanyola amb més victòries en la Copa del Món d'esquí alpí, no es va voler perdre la gran cita de l’esquí infantil.

Audi Quattro Cup - Sierra Nevada

A les 10.30h van sortir els primers corredors, menors de 7 anys. Ha estat la primera aparició dels Gorriones en aquesta competició i han demostrat les ganes avançar en la seva carrera esportiva. Entre les dames, el Club Esquí Monachil va pujar als tres calaixos del podi femení amb Elena Sánchez (1era), Adriana Castro (2na) i Candela Pradollo (3ra). Al més alt del podi masculí, Ricardo Ruiz, del Club de Esquí Life, va aixecar amb orgull el seu trofeu, seguit de Jorge Castañeda, també del Life, i Matías Riquelme, del Caja Rural.

El públic i el vent de les cotes més altes també van presenciar el Gegant dels alevins I en el qual Luna Espín, del Club de Esquí Life, va fer-se amb el primer lloc. Al lliurament de trofeus la van acompanyar Lucía Alvarez, del Caja Rural, i Sonia del Pino, del Caja Granada. Alejandro Pichardo, del Club Esquí Piratas, va ser el més ràpid entre els homes, per davant de Daniel Taillefer i Aron Fernandez, del Telemark.

Audi Quattro Cup - Sierra Nevada

Els alevins II van tancar la jornada amb els temps més ràpids. Les dues mànigues del circuit van servir perquè Marta Vicente, del Club Esquí Colmenar, es proclamés vencedora de la prova, mentre que Marta Sánchez i Roberta Campoy, totes dues del Club Esquí Monachil, van fer-se amb el segon i tercer lloc respectivament. Raúl Muñoz, del Caja Rural, va aixecar el globus de campió entre els homes, mentre que el seu company d'equip Pablo Villalba el va acompanyar en el segon graó i Louis Hay, del Club Esquí Monachil, en el tercer.

D'aquesta manera, l'aterratge d'Audi quattro cup a la serra granadina va ser un èxit que va acabar, com de costum, amb música, festa i molts regals. Un escenari que tornarà a repetir-se per acollir la gran final del circuit el proper mes d'abril.

Audi Quattro Cup - Sierra Nevada

Artículos relacionados:


2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    12/03/2012 16:53
    #1
    ejejejejejejejejej¡¡¡¡¡, per collons alguna cosa ha de fer a S.N.. :lol2: :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    12/03/2012 21:12
    #2
    Bé per Maria Jose. Contra més suport hagi per als xavals millor.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: