Mireia Gutiérrez baixa sis setmanes

Mireia Gutiérrez baixa sis setmanes
El passat dimarts l'esquiadora andorrana va patir una caiguda mentre s'entrenava a Val Thorens amb l'equip francés de Copa del Món. L'andorrana es trobava allà preparant la prova a la veïna Courchevel d'aquest cap de setmana. Ara té per davant 15 dies de repòs absolut, posteriorment li tocarà exercitar el tren inferior abans de pasar més proves a Albertville per tornar a competir, amb la Copa del Món a Soldeu com a objectiu.

Un revés dels que fan mal va patir Mireia Gutiérrez el passat dimarts. La corredora de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va patir una caiguda entrenant el passat dimarts i les conseqüències van ser pessimistes: trencament d'omòplat i en principi un mes i mig de baixa. Això significa que la seva participació en la Copa del Món de Soldeu, els pròxims 11 i 12 de febrer, és una incògnita.

Gutiérrez va patir el trencament a l'estació francesa de Val Thorens, quan estava entrenant amb l'equip francès de Copa del Món de cara a la prova que hi ha aquest cap de setmana a Courchevel i a la del dimarts vinent a Flachau (Àustria). Les condicions climatològiques eren força adverses i en una de les mànegues Gutiérrez va sortir del traçat i encara a una velocitat considerable es va topar amb un gruix de neu tova acumulada que la va fer xocar de manera aparatosa.

Entre ahir i avui arribarà a Andorra per fer quinze dies de repòs absolut i posteriorment reiniciarà les sessions d'entrenament físic –sense treballar la part alta del cos. D'aquí a un mes es realitzarà a Albertville una nova avaluació de la lesió i segons com estigui es decidirà quants dies ingressarà en un centre de rehabilitació francès per recuperar l'espatlla el més aviat possible.

Baixa a cinc Copes del Món

A la cita de Soldeu arribarà justa, si és que arriba. Abans, però, es perdrà les Copes del Món de Courchevel i Flachau ja citades, a més de la de Lienz (Àustria) el 28 de desembre, la de Zagreb (Croàcia) el 3 de gener i la de Maribor (Eslovènia) el 21 de gener. Després de Soldeu tan sols quedaran del circuit mundialista una prova a Ofterschwang (Alemanya) el 3 de març, Are (Suècia) el 9 del mateix mes i Schlandming (Àustria), dos dies més tard. En poques paraules es perdrà més de la meitat del calendari de Copa del Món quan en el que va de temporada havia fet dos eslàloms de Copa d'Europa, i dos supergegants i dos gegants FIS. «És una llàstima perquè havia començat molt bé l'any i s'estava guanyant el respecte de les rivals a base de bons resultats. La lesió arriba en un moment important de la temporada però ho superarà, ja ha viscut situacions similars», va dir el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

Artículos relacionados:

  • La Copa del Món no és el punt i final Publicado el 08/10/2011

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: