Presentada l'edició 2012 de l'Audi quattro cup

Presentada l'edició 2012 de l'Audi quattro cup
Ahir es va presentar la quarta edició del circuit Audi quattro cup al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona. Durant la conferència es van donar a conèixer totes les novetats de l'edició 2012. La presentació va comptar entre d'altres amb el president de la FCEH Òscar Cruz, el president de l'espanyola, l'etern, Eduardo Roldán o Joan Miquel Malagelada, director de Màrqueting d'Audi Espanya. ambé s'hi han deixat veure alguns dels joves valors de l'RFEDI com Ferran Terra, Andrea Jardí i Pol Rocamora que han valorat també la importància del circuit i les seves respectives carreres esportives.

La quarta edició del circuit Audi quattro cup es va presentar ahir en una roda de premsa al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona. L'acte, que va reunir institucions, clubs, patrocinadors i mitjans, va ser l’ocasió perfecta per conèixer les novetats 2012. Els corredors Ferran Terra, Andrea Jardí i Pau Rocamora van recolzar el projecte i van representar el clar exemple de la importància de l'esport de base.

Marc Miró, director del projecte i representant de Bonus Sports Marketing, l'empresa encarregada de la seva producció i comercialització, va introduïr primerament el circuit i les empreses que l’avalen. A més d'Audi com a patrocinador principal, la Copa d'Espanya d'Esquí Alpí és recolzada també per marques com DKV Seguros Médicos, HTC, Banc Sabadell, Bezoya i Llet Nostra. Seguidament, es van descobrir els canvis d'aquest any a través d'un vídeo presentant noves localitzacions; Cerler (Encara pendent de confirmar) i Sierra Nevada, i més participants; la categoria infantil, que es suma a la pedrera Audi quattro cup.

Després del visionat, el president de la Real Federació d'Esports d'Hivern (RFEDI), el Sr. Eduardo Roldán, va destacar les participacions dels nostres corredors a la Copa del Món, la importància de la promoció i tecnificació d'aquest esport acabant amb Audi quattro cup com la base de futurs campions. La gran implicació de la RFEDI en el projecte significa la màxima oficialitat de la competició.

Lindsey Vonn - Audi photo shootEn tercer lloc, el Sr. Joan Miquel Malagelada, director de Màrqueting d'Audi Espanya, va explicar la consolidació del suport de la marca alemanya als esports d'hivern després de deu anys patrocinant diferents competicions d'esquí alpí del més alt nivell. Audi és present als esports d'hivern des que fa ja més de vint anys van introduïr-se al mercat patrocinant la DSV. Audi quattro cup, juntament amb la Copa del Món, és l'aposta de màxim nivell per a la temporada de neu. A més, l'associació d'Audi amb els esports de neu s'expandeix a d'altres federacions com la dels Estats Units, Suècia o Aústria i a d'altres esports com el futbol, la vela o el golf, relacionant el caràcter esportiu de la marca amb el compromís atlètic.

Els corredors Ferran Terra (24), Andrea Jardí (21) i Pol Rocamora (20) van assistir a la conferència i en acabar les respectives intervencions va arribar el torn dels seus comentaris. Ells són els representants del l'esquí alpí actual i de futur inmediat i van destacar la importància del circuit Audi quattro cup, descrivint-lo com una oportunitat enorme per professionalitzar cada vegada més aquest esport a Espanya. El present de l'esquí alpí va valorar també les seves recents temporades. Ferran Terra, de la seva banda, considera que aquest ha estat un bon any per a la seva carrera esportiva gràcies a la participació al Mundial de Garmisch-Partenkirchen (Alemanya) afegint que el seu objectiu per aquesta nova temporada és anar treient el cap entre els 30 primers a la Copa del Món i sumar els seus primers punts. Andrea Jardí va lamentar la seva lesió de genoll encara que confia en recuperar-se ràpid i es va mostrar molt positiva amb la futura Copa d'Europa i espera correr alguna prova de la Copa del Món, el seu objectiu és clar: quedar entre les cinc primeres classificades. Finalment, Pol Rocamora va considerar essencial la Copa d'Espanya d'Esquí Alpí, destacant el paper de les famílies que permeten i motiven als corredors protagonistes d'aquest circuit. Pol va mostrar també la seva alegria per entrenar amb l'equip A, un gran canvi que li permet estar amb el seu company Ferran i alhora, competir contra ell i de tant en tant guanyar-li algún crono.

La propera cita serà ja envoltats de neu, el proper 14 de gener a Candanchú, estació on es donarà el tret inicial a la competició. A partir d’aquesta data, començaran vuit emocionants proves amb el futur de l'esquí alpí en primer pla.

Calendari Audi quattro cup:

Artículos relacionados:


4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    22/11/2011 13:25
    #1
    Thanks for the info... :+:

    "Eternament" agraït.

    :lol2:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    22/11/2011 14:08
    #2
    Me pillaba yo uno de esos y la liaba, juas :+:

    karma del missatge: 33 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    22/11/2011 14:20
    #3
    #2 De Vonn o del R8??? :lol2: :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 15 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    22/11/2011 16:55
    #4
    #3 la Vonn va mucho más rápido ¡Imposible pillarla!

    karma del missatge: 33 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: