Novetats a Masella i plànol de pistes

Novetats a Masella i plànol de pistes
Dues noves pistes, una de blava i una de negra, i una nova variant "explosiva" són les principals novetats de cara a la temporada que som a punt d'estrenar. També s'ha ampliat la xarxa d'innivació artificial i ja es poden arribar a innivar 37 quilòmetres, és a dir el 50% de l'estació està cobert per la xarxa.També s'han fet millores al servei de lloguer, renovant material.

L'estació d'esquí de Masella ha ampliat el domini amb dues pistes noves i una variant per assolir un conjunt d'itineraris de 74 quilòmetres. En el pla de millora de l'estació per a aquesta temporada, els responsables de l'estació també han apostat per l'ampliació i millora de la xarxa de canons de neu, de manera que aquest any la meitat dels itineraris podran disposar de neu produïda. Això representa 37 quilòmetres de pistes que es podran obrir encara que no caigui cap nevada. Els dirigents de Masella han previst obrir la temporada els pròxims deu dies, tan bon punt encadenin uns dies de fred que els permetin crear neu.

Nou mapa de pistes de Masella
Nou mapa de pistes de Masella (Feu clic al plànol per engrandir!)

Com cada any, l'estació porta a terme un programa de millora del domini, tant pel que fa a les pistes en si com als serveis complementaris que envolten aquesta activitat lúdica i esportiva. Els esquiadors hi trobaran, a partir de les pròximes setmanes -l'estratègia comercial de Masella passa per mirar de ser sempre la primera d'obrir i l'última de tancar-, dues pistes noves i una variant a la zona de la Pia. Una de les noves és una de negra que s'ha batejat amb el nom de Mirador de la Pia. Aquesta ruta parteix de la pista l'Excursió. La segona pista és de color blau i es diu Rovellons. També surt de l'Excursió, que és vermella, i enllaça amb el telecadira la Pia Express. Finalment, la variant es diu Drecera, i una pista negra curta i "explosiva" que parteix de la pista Bona Vista, segons han explicat des de l'àrea de comunicació de l'estació. Pel que fa a la millora de la xarxa de canons, Masella ha introduït canvis a les pistes Bona Vista, al sector Dues Estacions, i Volta Maria, al sector Bosc d'Alp.

Millora en els serveis

En l'apartat dels serveis, l'estació ha fet reformes en les instal·lacions de lloguer de material, situades a la planta baixa de l'alberg Abrigall. També ha dotat aquest servei de lloguer al públic de material d'alta gamma en botes i planxes de surf. La cap del departament comercial de l'estació, Maite Martí, ha emfasitzat que ja han fet les proves pertinents de funcionament dels canons de neu, de manera que quan baixin les temperatures Masella començarà a fabricar neu per obrir el primer cap de setmana que sigui possible. Fa dos hiverns aquesta determinació va permetre a l'estació obrir sis mesos, des del novembre fins entrat ja el mes de maig.

Masella provant els canons
Fent proves de canons el 20 d'octubre (Més fotos aquí)

Fuente:

Regio 7

Regio 7

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    07/11/2011 17:04
    #1
    Es una buena noticia que una estación privada siga esforzandose en hacer inversiones aunque no sean grandes cantidades. La mejora del sistema de nieve producida debe ser una prioridad para ellos, ya que parece que han decidido apostar seriamente por mantener la estación abierta mientras sea posible.

    Es curioso, porque tanto el plano, diseño de pistas, como la filosofía de gestión me recuerda más bien a una estación norteamericana.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: