... Winter of Wells, la família del freeski

... Winter of Wells, la família del freeski
Un espectacular documental de 52 minuts que s'estrenarà aquesta tardor mostra les increïbles vides de la família més obsessionada pel freeski del món, els Wells. Emesa durant els últims dos anys, Winter of Wells s'ha convertit en una sèrie de culte per a centenars de milers d'espectadors que han seguit els 22 episodis d'aquest documental online sobre Jossie Wells i la seva família: Byron, Beau i Jackson Wells i els seus pares Bruce i Stacey. Quatre

Un espectacular documental de 52 minuts que s'estrenarà a la tardor mostra les increïbles vides de la família més obsessionada per l'esquí del món. "La majoria de gent ens coneix només per les competicions, però ara podrà veure com som de veritat", afirma Jossie Wells.

Emesa durant els últims dos anys, Winter of Wells s'ha convertit en una sèrie de culte: centenars de milers d'espectadors han seguit els 22 episodis d'aquest documental online sobre Jossie Wells i la seva família. No obstant això, amb això no n'hi ha prou per Tim Pierce, el seu director, que a principis d'aquest any va començar a rodar un documental en DVD sobre Jossie, Byron, Beau i Jackson Wells i els seus pares Bruce i Stacey. "La història de la família Wells és una de les més apassionants que ha donat l'esport-assegura Pierce-. I per això vull mostrar al món aquesta família única, que ens ha regalat quatre dels millors freeskiers del planeta".

Jackson, Jossi i Byron a Keystone Resort (Co) gravant el novè episodi de WOW
Jackson, Jossi i Byron a Keystone Resort (Co) gravant el novè episodi de WOW

Una mirada íntima i personal a una família única

La història dels germans Wells resisteix poques comparacions: Jossie Wells (21 anys) és el vigent campió de la Dew Tour Cup, campió de halfpipe de l'AFP i campió del món absolut de l'AFP, i Byron (18 anys) va aconseguir el seu primer podi al Dew Tour a Snowbasin la passada temporada. Per la seva banda, els joveníssims Beau-James (15 anys) i Jackson (13 anys) no es queden endarrera, ja que arrasen en totes les competicions de les seves respectives categories. "Aquest documental és una mirada totalment nova a la família Wells, al seu dia a dia i els seus valors", afirma Pierce, creador de la sèrie web Winter of Wells. Amb aquest projecte, els espectadors poden veure de primera mà com influeix la rivalitat entre Jossie i Byron en la dinàmica familiar, escoltar com porta el pare (treballador dels serveis de rescat) la fama dels seus fills o descobrir unes profundes conviccions religioses que els germans no abandonen ni tan sols quan solquen la neu. Segons Jossie, "el millor és que podem controlar-ho tot. Podem explicar la nostra història tal com la veiem i, alhora, assegurar-nos que tot el món ens veu com som en realitat".

Jossi Wells - Crèdit foto: Christoph Schoech
Jossi Wells - Crèdit foto: Christoph Schoech

Més acció que mai

La part més important del documental és, sens dubte, la dedicada a l'acció sobre la neu, una activitat per a la qual els quatre germans confien en material ATOMIC: "Vam tenir més temps i més recursos de producció que per als vídeos de la web. El DVD és com una mena de Winter of Wells al quadrat: tot és més gran, més sorprenent i més espectacular que el vist fins ara". L'últim episodi de Winter of Wells inclou un petit avanç amb imatges dels inicis del rodatge del documental: "Fem servir helicòpters controlats a distància per gravar part dels vídeos i obtenir així una nova perspectiva de les acrobàcies dels nois".

Winter of Wells: el documental s'estrenarà per Internet i en DVD a la tardor de 2011... Així que ja queda poquet per assaborir-lo, de moment aquí va un tastet del que podrem veure!!

Artículos relacionados:

  • No et perdis l'estrena de 'Winter of Wells' Publicado el 08/12/2011

4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    23/09/2011 11:40
    #1
    David, es pot saber d´on treus aquestes "primícies"?


    :lol2:

    Quin parell esteu fets tu i l´Ivan. :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    23/09/2011 11:43
    #2
    #1 Són notes de premsa ;)

    Però si t'hi fixes no són exactament iguals ... més enllà de l'idioma, clar :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    23/09/2011 11:52
    #3
    Sí, sí me´n havia adonat a nivell de redacció.

    El que vull dir és que els dos us ho treballeu molt bé.

    Jo si tinc info de neu és gràcies a vosaltres dos. I em sembla que una mica de temps us ocupa. Potser en realitat esteu en una illa paradisiaca (tipus Lofoten :lol2: o ara mateix a NZ, esquiant pel matí i per la tarda rodejats de tíes en bikini), i un "negre" us fa la feina. Però em temo que no.

    :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    23/09/2011 12:18
    #4
    #3 Doncs em temo que no :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: