Ricard Ustrell nou director del Port

Ricard Ustrell nou director del Port
Ricard Ustrell, sabadellenc de 58 anys. Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en ADE per ESADE, amb estudis de comerç exterior a EADA i de consultoria a IDEC - UPF. Durant quaranta anys ha treballat principalment en pimes de sectors com el tèxtil, el metal·lúrgic o l’alimentació. També va ser àrea manager de comerç exterior en una gran empresa durant vuit anys. Ha desenvolupat tasques de comptabilitat i finances, control de gestió, gestió comercial, direcció comercial i direcció de màrqueting. Va ser candidat del Partit Popular a les darreres eleccions municipals a la Coma i la Pedra.

Ricard Ustrell - Segre.comRicard Ustrell és des del passat 1 de setembre el nou director de l'estació de Port del Comte, l'única estació d'esquí del Solsonès, després de prendre possessió del càrrec en substitució d'Alfons Ferrer, que el va deixar per motius personals.

Ustrell, economista de 58 anys, i amb 23 anys de residència prop de l'estació d'esquí, va avançar ahir que sota la seua direcció espera donar un impuls comercial al complex amb l'objectiu de guanyar clients, especialment de l'àrea metropolitana. "Fins ara s'ha treballat molt en infraestructura, i actualment es pot mostrar una oferta molt millor que fa uns anys", va assenyalar, motiu pel qual va considerar que ha arribat el moment d'obrir mercat a través de noves accions de promoció del complex d'esquí.

Així mateix, va afegir que Port del Comte encara és "desconeguda" per bona part dels aficionats a l'esquí procedents de Barcelona i els municipis dels voltants, on s'ubiquen bona part dels clients que busca l'estació del Solsonès.

Pel que fa a les últimes temporades d'esquí, el nou director de Port del Comte va assenyalar que "fins fa dos anys s'han registrat dades d'increment d'esquiadors" en xifres que actualment s'haurien estancat coincidint amb la crisi. Els números "no són gaire negatius", va assenyalar Ustrell.

D'altra banda, va destacar les últimes inversions durant els mesos d'estiu en infraestructures de recuperació de l'aigua pluvial per aprofitar-les per a la producció de neu artificial. Port del Comte ofereix 42 quilòmetres de pistes i té una capacitat de transport de més de 16.000 persones cada hora. La temporada 2009-2010 va vendre uns 100.000 forfets.

Fuente:

Diari Segre

Diari Segre

Artículos relacionados:


4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    15/09/2011 13:28
    #1
    Esperem que o faci bé

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    15/09/2011 14:13
    #2
    #1 El temps ho dirà ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    15/09/2011 17:36
    #3
    vamos el que faltava un pepero al capdavant d'una estació com el port, crec que l'estacio notara el canvi de direcció i perdre l'encant que li donava un director com Alfons que feia la seva feina ben feta a pistes no com altres directors d'altres estacions.
    Espero equivocarme, bona tarda

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    24/09/2011 19:21
    #4
    Que habrán la estivella todos los fines y ofrezcan sky competitivo y de paso que compren tuixent la vansa

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: