Ens veiem al Port!!!

Ens veiem al Port!!!
Aquest any i tot i com estan les coses doncs farem la primera trobada oficial al Port del Comte on tindrem algunes activitats que us recomanem que no us perdeu

Després de l'èxit de la trobada que vam fer a la tardor doncs ara toca repetir-la encara a l'hivern per gaudir d'aquesta estació per a molts desconeguda i per a molts d'altres de grans records, una cita que a poc que pogueu no us haurieu de perdre, us ho asseguro!!

Ja fa uns quants dies que en parlem al fòrum, si vols veure el que hem anat comentant doncs nomes cal que facis una visita a aquest post al nostre fòrum i t'informis una mica del que s'ha anat coent.

Per tenir una mica més contralats als assistents si us plau confirmeu-nos la vostra intenció d'assistir-hi al correu: kdd.mdn.pdc@gmail.com més que res per tindre una mica de previsió de quants correrem per allà, en el correu indiqueu la quantitat de gent i quan hi arribareu i marxareu. Tots us ho agraïrem per tal de controlar una mica les activitats que els locals de l'estació s'han molestat a organitzar algunes activitats al Port.

Baixada de torxes a Cerler

Entre les activitats previstes una de molt especial, una baixada de torxes per dissabte a la tarda nit al telesquí de la Rata baixant per la Nova on per cortesia de l'escola d'esquí del Port del Comte gaudirem d'un cremat abans i després de la baixada de torxes. Aquest serà la primera baixada de torxes de Malalts de Neu i ens agradaria molt que us hi apuntessiu, tot i que no pogueu venir a gaudir del dia amb nosaltres podeu venir a gaudir de la tarda nit.

A més a més l'escola ens ajudarà a conéixer millor l'estació de la mà d'alguns dels professionals que hi treballen a una de les escoles més preocupades per la qualitat de l'ensenyança dels esports de neu.

I obviament cap excursió al Port pot acabar sense una visita a Coll de Port, no ens n'hem oblidat, encara que ja veurem quan i com hi anem, aixó encara estar per lligar, per aixó us pregariem que confirmeu quants serem per mirar d'organitzar-ho.

Pel que fa a l'allotjament, cadascú que miri el que més li convingui, des d'aquí us recomanem dues opcions com són el Refugi del Bages i l'Hotel Serhs.

Ja ho sabeu!!!
Us hi esperem el cap de setmana del 17 i 18 de març!!!

Artículos relacionados:

  • Gaudint del Port Publicado el 11/02/2007

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • uri
    uri
    #1
    Fecha comentario:
    09/03/2007 22:45
    #1
    El fòòòòòruum no vvaaaa :( :( :(

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: