Carril individual: Aquest gran desconegut

Carril individual: Aquest gran desconegut
Moltes vegades em demano si realment serveix d'alguna cosa, l'utilitat la té, peró l'ús encara no està gaire ben organitzat i acceptat.

I és que és ben clar que l'utilitat hi és, el carril individual ben utilitzat és un gran invent, sobretot pels dies de moltes cues, de vegades hom es demana per que no es fa servir? I el que és pitjor, per que hi han gamerussos que volen esperar al seu amiguet just als porticons d'entrada de la cadira?

Per aquests darrers casos els remonteros potser haurien de tindre una mica menys de passivitat, organitzar les cues també és (I si no ho és ho hauria de ser) part de la seves atribucions, i no nomes aturar la cadira quan algú cau.

Telecadira La Llosada - Pla dels Espiolets - Grandvalira

Per exemple, aquest cap de setmana a una cadira de la Molina tres pixapins s'esperaven al portillons a que un quart xixarel.lo arribes allà entre la gent, passant dues cadires, que tampoc seria un drama, no ens morirem pas, peró per que t'esperes allà? No seria més lògic esperar-te una mica més enrrera i deixar passar a l'altra gent? Està clar que no vindrà de 30 segons per pujar a una cadira, peró clar, si hi han cadires que es perden doncs pel que acaba d'arribar a la cua doncs potser són tres minuts més d'espera, que tampoc és un drama, doncs no, tampoc no ens morirem pas, peró tampoc no ens hauriem de queixar de les cues si no ens queixem de que no es facin servir alguns dels mecanismes per tal d'evitar-les. I menstrestant, a que es dedicaven els remonteros? Doncs encara no ho se, un no hi era (Suposo que devia estar dinant, tot i que no eren més de les 10 del matí ... ) i l'altre estava dintre de la cabina de control.

Per cert, aixó no és una crítica exclusiva per la Molina, és extensible a gairebé totes les estacions que instal.len aquests carrils peró que no es preocupen gaire de que funcionin. I també per felicitar als que si que ho fan.

Alguns hem titllaran d'exagerat, peró a aquests que després segur que es queixen de les cues els hi demanaria un exercici ben senzill, mentre feu cues compteu la gran quantitat de cadires buides (Quan dic buides vull dir amb places lliures) que arriben a pujar, sobretot en casos de cadires de sis on són especialment visibles.

Una altra cosa que no entendré mai és aquesta mania de no voler pujar amb un desconegut a una cadira ... a mi no m'han pas robat mai a un telecadira!!! Peró m'imagino que potser aixó ja és problema més social que no pas "esportiu", potser nomes és el reflex de la nostra societat cada dia més impersonal i individualista.

Resumint, que jo vaig a esquiar, per anar a xerrar me'n vaig a la cafeteria i no a les cadires que fa fred i no es pot prendre ni un cafetó.

5 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    27/02/2007 21:19
    #1
    si senyor tota la rao del mon.
    no passa res per pujar sol.
    nosaltres ens esperem a dalt que la vista es mes maca.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    28/02/2007 09:27
    #2
    Evidentement David ja saps la meva opinió, i és un autèntic desastre el que passa amb les cadires. A mi ja em va bé doncs agafo la fila individual i a sobre quasi sempre puc pujar amb el que em ve darrera doncs les cadires estan molt buides, però és demencial.
    Del que dius de pujar amb gent desconeguda, per norma no passa res, excepte el cas que li va passar a la meva parella que va pujar amb uns xavals que varen començar a cascar-se a la cadira i a moure-la; això si que és penós.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    28/02/2007 22:49
    #3
    Es curiós aquesta mania que tenim a no pujar sol. Reconec que soc el primer que m'ho repenso a l'hora de pujar separat, peró, si durant la baixada no pots parlar gaire, a on comentes el millor del dia? Doncs a la pujada del telecadira!!

    Peró en moments punta, aquesta xerrada hauría de dexar-se per altre moment... ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #4
    Fecha comentario:
    02/03/2007 12:36
    #4
    La fila individual és una joia pels caps de setmana, jo hi he fet alguna bona amistat. pero tambe he de reconeixer que alguna vegada, anant en grup, hem deixat alguns espais lliures...

    Un altre tema interessant és la gent que fa mans i manigues per avançar i colarse a lacua i despres tels trobes parats abans de pujar.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #5
    Fecha comentario:
    10/03/2007 00:49
    #5
    Q mes puc dir....... jo en les darreres temporades he esquiat sol, solet com un mussol, i la cinquena cua ha estat fantastica, m'ha donat grans esquiades i molt de cansament .......cansament de no parar.

    però aquest any ...gracies al meu nebot "marcsoco" he conegut a molts de vosaltres a traves de la shock i clar les cues es fan diferentes, però crec q mai entorpim y en els curset de grans passem per la unitària i ens distribuim i no passa res, venim a esquia i no a xerrar desaforadament

    be bona esquiada

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: