No n'hi ha prou

No n'hi ha prou
La neu acumulada és insuficient i les estacions d’esquí andorranes tampoc no obriran avui. La primera precipitació d’importància de la temporada atreu més visitants dels que els hotels havien previst.

Els camps de neu van començar ahir la temporada d’hivern. Però les activitats van ser pròpies de l’estiu. I és que tot i que les pistes van iniciar el dia emblanquinades a causa de les precipitacions que van caure a la nit (i que continuaven al matí) no estaven preparades per a la pràctica de l’esquí i els responsables de les estacions van mantenir els plans inicials. I tot i que al matí encara es confiava a poder obrir alguna pista, avui tampoc no serà possible perquè la neu acumulada és insuficient. Vallnord va informar ahir a la tarda que havia descartat obrir, mentre que a Grandvalira van assenyalar que les úniques pistes que tenien aspecte de poder funcionar eren les del sector del Pas de la Casa (i només alguna) però que fins aquest matí, i en funció de com s’aixequés el dia, no es prendria cap decisió.

Al domini de la vall d’Orient van caure uns 5 centímetres de neu. A Vallnord no van quantificar la quantitat de neu acumulada, però en tots dos casos, a banda de la natural fruit de les precipitacions, se’n va poder fabricar d’artificial durant tota la jornada per incrementar els gruixos. Però malgrat que les previsions meteorològiques indicaven que les precipitacions podien continuar a la nit les estacions tampoc no es van aventurar a anunciar plans futurs. Per tant, ningú no va poder avançar si finalment divendres o el cap de setmana podran donar el tret de sortida a la campanya d’esquí.

Tal com estava previst, les estacions van posar a l’abast dels visitants l’oferta anunciada, més pròpia de l’estiu. Van funcionar els telecabines, part dels restaurants i també es van organitzar algunes activitats alternatives a l’esquí, com ara quads al sector d’Arcalís i activitats d’aventura a Grau Roig. Des de les dues estacions van indicar que havien tingut una bona afluència de turistes, encara que el motiu de la visita de bona part era per interessar-se sobre quan podran esquiar.

Notícia extreta del Diari d'Andorra.

Artículos relacionados:

  • El Pirineu canvia de color!! Publicado el 06/12/2006

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    07/12/2006 10:22
    #1
    grandvalira, a obert avui, parcialment a la zona del pas, 2 pistes, ha preo de 21€ forfet, i amb un numero limitat d'esquiadors 2400.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    10/12/2006 19:30
    #2
    La Molina va obrir el divendres la pista larga pero no es descarta que obrin mes mistes, vallnord ha obert hahir el sector arcalis i avui el tector pal-arinsal, Masella obra el dia 11 de desembre

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: