El Pirineu canvia de color!!

El Pirineu canvia de color!!
I el blanc poc a poc es va fent amo i Senyor de les muntanyes!! Tot i que la nevada ha estat més minsa de l'esperat els canons treballen a ple rendiment i moltes estacions esperen poder obrir per a la segona part del pont. A veure si tenen sort!!

Comencem per Pirineu més proper a Barcelona, a Masella segons ens informen a la seva plana no ha caigut tota la neu esperada peró s'està fabricant molta neu per tal d'innivar convenientment la zona de la Tossa, seguiran informant per la data d'obertura.

Masella:

Coma Oriola debutants

Masella Coma Oriola

Coma Oriola debutants

Andorra

Pel que fa a Vallnord, ja han obert les seves instal.lacions i treballen al 100% per poder obrir les seves pistes, la nevada els ajudarà i juntament amb l'innivació artificial es pot ser una optimista segons ens transmeten des de la pròpia estació:

Pal aquest matí. Imatge cedida per la pròpia estació.

Arcalís de bon matí

Arcalís a mig dia

Grandvalira

A Grandvalira també hi neva, i també s'hi treballa a marxes forçades, esperen obrir ben aviat alguna pista per a poder lliscar, i amb la nevadeta i l'innivació sembla que la zona del Pas pot quedar oberta ben aviat.

Grau Roig de bon matí

Costa Rodona de bon matí

Pirineu de Lleida

Port Ainé ja ha obert amb tres pistes i tres remontadors!!! La nevada, l'olla que és l'estació i la feina de les màquines (Canons i trepitjapistes) han permés obrir tres pistes avui.

Port Ainé ja és oberta!!!

A Vaquèira també ha caigut una bona quantitat de neu i supossem que obriran també les seves portes en breu als amants de la neu.

A Vaquèira 1.500 hi ha un bon gruix de neu

Orri aquest matí

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    07/12/2006 14:10
    #1
    A veure si lo d'aquest cap de setmana ajuda a acabar de deixar-ho tot apunt!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: