Rienda diu adeu al títol de la Copa del Món

Rienda diu adeu al títol de la Copa del Món
María José Rienda va dir adeu a les seves possibilitats de proclamar-se guanyadora de la Copa del Món de gegant aquesta temporada, mentre entrenava a Loveland va patir una lesió que la mantindrà apartada de les pistes durant al menys tres messos.

María José Rienda, l'espanyola que més proves de la Copa del Món d'esquí alpí ha guanyat (sis en total) es va lesionar en el decurs d'un entrenament a Loveland (Colorado), segons va informar el seu entrenador Mauro Pini. El tècnic de Rienda, va confirmar el fet que l'espanyola es va lesionar el genoll dret mentre entrenava el gegant, la seva especialitat, i l'esquiadora podria perdre's gran part de la temporada, que per a ella anava a començar aquest cap de setmana en l'estació d'Aspen.

Rienda, que no va participar en la primera prova de la Copa del Món, disputada el passat cap de setmana en Levi (Finlàndia), ja que no sol córrer en eslàlom, podria patir un trencament del lligament lateral intern i creuat anterior del citat genoll, segons va dir l'espòs de l'esportista, Angel Izquierdo. Pini, no obstant, va indicar que l'abast definitiu de la lesió no es podrà saber fins al pròxim dilluns quan sigui examinada l'esquiadora en la clínica del doctor Stedmann, a Vail (Colorado), lloc en el qual se li practicarà una ressonància magnètica.

Rienda, una gran campiona

Rienda, que es troba en la localitat de Dillon (Colorado), ja va començar a fer exercicis de rehabilitació, va informar Pini, qui va afegir que no es descarta, que en cas necessari, l'esquiadora pugui ser operada el mateix dilluns en la citada clínica. "Veurem què passa quan la vegi el doctor. Serà ell qui decideixi si ha de ser intervinguda ja o si torna a Espanya per a ser operada més tard", va dir Pini.

El tècnic va anticipar que de confirmar-se la gravetat de la lesió l'esquiadora trigaria almenys "tres mesos" abans de poder tornar plenament als entrenaments. Rienda es va lesionar "mentre s'entrenava normalment", va indicar Pini. "Va ser en una de les milers de baixades que fa habitualment. Va ser una caiguda que no va tenir gens de particular", va assegurar l'entrenador.

L'espanyola María José Rienda, que va sofrir una lesió greu en el genoll dret mentre s'entrenava en Loveland (Colorado), va manifestar al fet que són "coses que passen" i "l'esport és així". "Dintre del dolent, el millor és que ha succeït en un lloc bo, perquè molt prop d'aquí està un dels millors especialistes del món, el doctor Stedmann, a Vail (Colorado), (qui entre d'altres va operar a la croata Janica Kostelic, l'esquiadora alpina amb més títols Olímpics)", va dir a Rienda.

Rienda - Ofterschwang -  060203 (Agence Zoom)

"Pensava que solsament era el (lligament) lateral, però després del primer examen també sembla que és el creuat anterior i el menisc", declarava Rienda. "Tot està encara per confirmar. El dilluns veurem si l'inflamació no és massa gran i si puc moure bé el genoll. Si és així m'operaran aquí. Si no, igual en dues setmanes", afegia.

Rienda va explicar al fet que es va produir la lesió "en una corba com les 1.500 corbes" que fa habitualment. "L'esquí es va creuar i tot el pes del meu cos va caure sobre el genoll. Va ser una caiguda aparatosa i em vaig adonar de seguida de la possible gravetat. Al principi tenia l'esperança que estigués afectat solament el lateral, dolència que podria recuperar-se en un mes, i igual podria estar bé per als Mundials (que es disputaran en l'estació sueca d'Aare el pròxim febrer", va dir l'esportista.

"Si es confirma que també és el creuat anterior i el menisc, encara que la recuperació depèn de cada esportista, podria trigar cinc mesos a tornar a esquiar, pel que m'hauria d'oblidar, pràcticament, d'aquesta temporada", va agregar Rienda. "Al principi em vaig sentir molt malament, però ara ja ho he assumit i el meu objectiu és, en aquests moments, recuperar-me quant abans", va indicar l'esquiadora.

Notícia extreta del Marca.

Des de Malalts de Neu volem dessitjar-li una ràpida recuperació i que ben aviat ens torni a fer gaudir de les curses com ja portem un temps fent gràcies a ella.

Moltes gràcies i molta sort!!!!

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    21/11/2006 14:32
    #1
    :-(

    Estem servits! pobre noia, amb lo bé que l'hi anava!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    21/11/2006 14:57
    #2
    Doncs si, i es confirma la triada ... :-O ...

    Res d'esquiar fins a l'abril :(

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: